CATEGORIES
22.5.2017

ONE DAY IN MALTA

Malta

Café Del Mar Malta

Moikka jengi! Olemme tällä hetkellä aivan keskellä Välimerta jossain Maltan sekä Kreikan välissä ja netti jumittaa sen vuoksi aika pahasti, vaikka muuten se on toiminut täällä hyvin. En saa laivakuvia ladattua tänne blogipohjaan nyt millään, mutta onneksi ehdin eilen illalla satamassa iskeä nämä Maltalla otetut kuvat valmiiksi tänne pohjaan, joten tässä tulee nyt vähän väärässä "kohdejärjestyksessä" fiiliskuvia meidän eilisestä päivästä, kun olimme Maltalla! 

Takana on jo pari pitkää tehoilupäivää Roomassa ja Sisiliassa, joten päätimme pyhittää Malta-päivän pelkälle rentoutumiselle. Laiva tuli satamaan 08.00 aamulla, mutta kävimme rauhassa eka treenamassa laivan salilla sekä syömässä aamupalaa ja suunnistimme vasta sitten maihin. Halusimme löytää jonkun kivan rannan, mutta paikallinen ystäväni suositteli meitä suunnistamaan Café del Marin uima-altaalle! Tämä oli mitä parhain vinkki, sillä pystyimme aurinkotuolimaksua vastaan nautiskelemaan uima-altaan palveluista kaikessa rauhassa koko päivän. Ihan paras sunnuntai! Iltapäivästä suunnistimme sitten takaisin laivalle ja pienien päiväunien jälkeen kävimme molemmat hieronnassa laivan spassa. Sen jälkeen oli kyllä niin raukea olo, että päätimme vaan tilata ruokaa hyttiin huonepalvelun kautta ja menimme nukkumaan. Nyt on kuitenkin vähän hienomman illallisen vuoro, joten pitää alkaa laittautumaan! Palataan taas huomenna asiaan. 

//The perfect Sunday spent at Cafe Del Mar Malta! No we are sailing somewhere between Malta an Greece so the Wifi is giving me some troubles, so I'll keep it short. Hope you enjoy these colorful pictures and I'll talk to you more soon!//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Marianne

    Vau! Näyttää kyllä aivan upealta paikalta! Itseänikin on alkanut kiinnostamaan Välimeren risteily joten innolla odotan tulevia postauksiasi :)

  • Sari

    Awwwwwhhhh!!!! Mäkin haluun risteileen!!! :D :D :D