CATEGORIES
1.6.2015

Hi from L.A

Los Angeles

 

Chilling with the family

Terkkuja Losista! Juuri ennen matkaani flunssa sai minusta otteen ja matkustuspäivänä minulle nousi vielä kunnon kuume. Särkylääkkeiden voimilla sain pitkän lennon tänne taitettua, mutta kuumeflunssa jatkui täällä vielä eiliseen saakka. Olen siis ollut täyspotilaana siskon hoivissa koko alkuloman vaikka tarkoituksena oli tulla lisäkäsiksi, ei lisävaivaksi. Minusta tuntuu, että viimeisen kuukauden kova tahti ja henkinen kuorma oli vähän liikaa ja kroppa päätti laittaa vaan vastaan. Sellainen pieni pakkolepo sängynpohjalla oli selkästi kehoni mielestä nyt tarpeen. Teki kyllä mielellekkin hyvää olla vaan ja ajatella, vaikka kuumeessa oltiinkin.

Tänään päästiin ekaa kertaa talosta ulos vähän pyörimään, mutta muuten viimeiset neljä päivää ovat kuluneet joko siskon vierashuoneen sängyssä tai näillä ihanilla pihan sohvilla. Sohvilla on ollut hyvä lepäillä ja katsoa siskonpoikieni temmellystä pihalla. Ai, että miten ikävä minulla heitä olikaan. Onneksi pääsen pian myös osallistumaan poikien menoihin, kun olo alkaa nyt vihdoin paranemaan. Toivottavasti päästään myös siskon kanssa kunnon kuvauspuuhiin pian!

//Hi from L.A! I got really sick just before my flight and traveled here in a fever. My cold just kept on getting worse and worse and today was the first day I even got out of the house. My sister has just been taking care of me. I think that the last month was just too much for me and now when I knew that I have a chance to relax my body just shut down. It was actually pretty good for me to just sleep and think.

Now I feel a lot better and I can't wait to run around with my nephews! I missed them so much. Hopefully we'll have chance to shoot some cool stuff with the sis soon.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*