CATEGORIES
18.11.2015

Sunsets

Los Angeles

Photos by Strictly Style

Adidas Snapback

Adidas Jumper (similar HERE*)

Adidas Tights (HERE*)

Adidas Shoes (similar HERE*)

Chanel Bag 

On varmaan jotain kohtalon ivaa, että eilen valitin saamattomuudestani. Eilen nimittäin salilla alaselkäni sanoi itsensä irti treeneissä ja nyt makaan sängyssä makuuasennossa lepuutellen. Tämä on juuri sitä, että ihminen vetää puoleensa sen mitä hokee, koska nyt vasta onkin saamaton olo! Pitäisi aina vaan hokea positiivisia juttuja ja tehdä kaikki ilon kautta. Silloin tapahtuu vaan hyviä juttuja lisää. Selkeä oppitunti taas universumilta tänne suuntaan. 

Tein ihan peruskyykkyjä ilman painoja ja jotenkin se selkä vaan jumittu. Varmaan väärä tekniikka ja kehon oma suojamekanismi puristi lihakset kasaan, ettei pahempaa tuhoa ehdi tapahumaan. Seisominen ja kävely onnistuu ihan hyvin, mutta istuminen ja kumartuminen tekee vähän kipeetä. Nyt sitten iisisti pari päivää ja fysiolla käymään. Onko joku muu kärsinyt samasta ongelmasta alaselän kanssa? Onko venytykset, kuumakääreet yms. auttaneet asiaa ollenkaan? Niin kaun kun selkä on jumissa ei paljon hypitä temppuhyppyjä, kuten Manhattan Beachin laiturin alla. :D

//Yesterday at the gym I injured my back a bit and now I'm laying down in my bed. Oh the irony when I just told you that I feel so lazy and now I can't even move properly, haha. I was doing some basic squats and than my muscles just shot down. I must have done something wrong and my body wanted to protect my lower back. I can now stand and walk fine, but sitting down and bending is the difficult part. Have to see a doctor to make it better I think. Before that, no jumping around like under the Manhattan Beach Pier. Oh how I miss this place alrady!//

*Mainoslinkki / Addlink

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Niina

  Oih, ihan sairaan makeita kuvia! <3 Rakastan auringonlaskuja ihan yli kaiken! Koti-ikkunasta näkyy kyllä ihania, mutta mikään ei voita etelän auringonlaskuja…

  http://www.niinapaju.com

 • P

  VAU!! Ihan sairaan upeita kuvia ja sit toi sun asu on viel niin magee <3 Toivottavasti selkä on jo parempi!

  • Kira Kosonen

   Kiitos P!! Ja kyllä onneksi selkä on jo paljon parempi :)

 • Aino

  Kannattaa varata aika kiropraktikolle, toimii! :)

  • Kira Kosonen

   Joo taitaa olla seuraava stoppi :)

 • Mii

  Toivottavasti saat ittes kuntoon, mullekin tuli mieleen jossain muualla oleva lihasjumi, joka aiheuttaa selän kipuilun. Mutta siis mites nää kuvat?! Lokaatio sekä asu ihan napakymppejä!! :)

  • Kira Kosonen

   Oi kiitos! Itsekkin pidin näistä kuvista paljon :)

 • nnoora

  Mun on taas kerran pakko tulla vaan kiittämään ja ylistämään näistä kuvista! Huhhuh! Ihanat vaatteet, toi auringonlasku ja nää kuvat. <3 Oon mykistynyt. xoxo Noora

  • Kira Kosonen

   KIITOS! Ihanaa nämä kommentit piristävät super paljon päivää :) <3

 • Elina

  Mulla on myös muutaman kerran ollut selän kaa ongelmaa kun töissä nostelee viinilaatikoita ja välillä tietty vähän väärälläkin tekniikalla. Kerran veti alaselkä ihan jumiin enkä pystynyt mitenkään kumartumaan edes ja tämä johtui tiukoista pakaroista (ei olis itselle tullut mieleenkään!). Eli pakaralihakset tosta sivusta jumitti niin lujaa että veti alaselän mukanaan. Nyt lievempi versio tästä tapahtui taas eilen ja sain ajan kiropraktikolleni vasta lauantaille niin oon yrittänyt venytellä pakaraa ja selkää ja jalkoja ja on hieman auttanut. Itse tykkään kiropaktikosta, se laittaa ekaksi nikamat paikalle ja sit hieroo niitä jäykkiä lihaksia jotka alun alkaen vetää nikamat väärille paikoille ja lukkoon. Toivottavasti helpottaa!

  • Kira Kosonen

   Hmmmm…. itseasiassa mulla jumittu pakaralihas joskus puoli vuotta sitten pahasti ja on ollut aika jumissa siitä saakka. Ehkä nyt heijastaa myös selkään! Kiitos hyvistä vinkeistä! Pitää löytää joku hyvä kiropraktikko!

 • Selkäasiaa

  Hei, jos takareidet on jumissa niin se voi aiheuttaa särkyä alaselässä. Itselläni oli muutama vuosi sitten vastaava ongelma. Googlasin ja vastaus löytyi joltain fillarifoorumilta. Kokeile perinteistä sormet lattiaan polvet suorina -venytystä. Mulla auttoi heti. Toivottavasti selkä paranee pian!

 • Heidi

  Osteopaatille mars! Siitä saat avun. Ties vaikka selässä jokin virheasento niin osteopaatti saa sen ehkä paikalleen ja antaa jumppaohjeet. Itellä ollu myös alaselän kanssa ongelmaa mutta osteopatia on auttanu. Se on hellää manipulaatiota, ei mitään rusauttelua :)

  • Kira Kosonen

   Apua kiropraktikko vai osteopaatti?!? En osaa yhtään sanoa, kumpi olisi parempi vaihtoehto! :/

   • Heidi

    Itellä vaan kokemusta osteopatiasta ja sieltä oon saanu suuren avun selän ongelmiin ja migreeniin. Osteopaatti käsittelee esim faskialinjoja, ei pelkästään sitä kipukohtaa, miulla oli lapa ja rintalihas jumissa niin osteopaatti käsitteli pallean kohdalta alkavaa faskialinjaa ja sai jumit auki. Ja tää käsittely oli sitä että piti käsiä kevyesti kylkiluiden reunan myötäisesti ja yhtäkkiä käsi alkoi taipua normaalisti kun aiemmin oli jumin takia pienempi liikerata. Tai jos on takareisi jumissa niin ei kannata venyttää takareittä vaan seisten pyöritellä tennispalloa jalkapohjaa vasten. Sieltä alkaa yksi faskialinja ja ulottuu takareiteen. Esim Ranskassa osteopatia on tosi suosittua ja synnytyksen jälkeen osteopaatti tarkistaa vauvan ja äidin ennen kotiinlähtöä. Ei nyt oo sinulle ajankohtainen asia mutta vauvoilla itkuisuus/koliikki voi johtua kallonluiden pinnetiloista, joita on jäänyt synnytyksestä. Osteopaatti saa avattua ne hellästi.

    • Kira Kosonen

     Kiitos tästä avusta! Pitää siis ehdottomasti varata aika osteopaatille :) Ja hyvä vinkki toi pallon pyörittely jalalla, harrastinkin sitä ennen ja pitää ottaa taas tavaksi!