CATEGORIES
5.11.2015

TRAIN L.A

Los Angeles

Photos Strictly Style

Adidas train gear*

En kyllä pätkääkään ihmettele, miten urheilu maistuu ihan eri tavalla ihmisille täällä Californian auringon alla. Yksi lempiaamuistani täällä oli toissapäivänä, kun koko jengillä suunnattiin heti aamusta Manhattan Beachin rantabulevardille lenkille ja sen jälkeen aamupalalle Le Pain -luomukahvilaan. Pikkumiehet istuivat kärryissä tai vetelivät skeitillä eteenpäin, kun aikuiset juoksivat kilpaa hölkää. Kuinka ihana yhteinen aamuhetki, jonka toistaisin mielelläni vaikka joka päivä.

Kyllä sitä kotona heräisi varmaan ihan eri asenteella ylös ja lenkille jos olisi tälläiset maisemat. Pitää vaan yrittää repiä se aurinko muistoista, sillä pian onkin aika suunnata takaisin todellisuuteen ja hyisevän Helsingin kaduille!

//One of my favorite mornings here was when we went running in the morning with the entire gang! Afterwards we had a great breakfast at one of my sisters favorite organic restaurants Le Pain. I could start all my mornings like this. I usually suck at waking up, but I wouldn't mind waking up for this. 

I guess I have to find the sun from my memories soon, cause I'm going to head back to Helsinki soon! So not ready to leave this magical and positive place. Could easily stay here for a while longer.//

*Saatu blogin kauta / Gifted for the blog

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tyty

  Varmasti elämä auringon alla ois iloisempaa :) Täällä Suomessa aina vaan joku valittaa säästä. Vaikka se on ihan tyhjää “toivoa” mieluista säätä.
  Miksi sä et muuten muuta vaikka Losiin? Eikö ois huippua :D

  • Kira Kosonen

   On käynyt kyllä mielessä ja Estalla siellä voisikin olla jopa 3kk. Muuten muuttaminen jenkkeihin ei vaan ole kovin helppoa visa asioiden vuoksi. Myös työhommat hankaloituvat, koska vaikka voisin kirjoittaa hyvin sieltä käsin, niin kaikki yhteistyöt kärsivät oleellisesti! Varsinkin nyt uutena yrittäjän läsnäoloni täällä on aika kriittistä :)

 • K

  Mä luin koko jutun ja mietin että mikähän LA:n juna :D Täällä on tosiaan ihana TREENATA ja nyt vielä mukavampaa kun säät vähän viilenee!

  • Kira Kosonen

   Haha totta! Mutta juu train “treeni” L.A :D