CATEGORIES
23.11.2013

Not So English Breakfast

London

Saavuimme torstaiaamuna Lontooseen jo kello kymmenen aikoihin. Hotellimme sijaitsi aivan keskustassa Piccadilly Circuksen vieressä. Koska saavuimme niin aikaisin, eivät hotellihuoneemme olleet vielä vapaana, joten lähdimme Spalt PR:n Taikan kanssa nauttimaan lähelle hieman aamupalaa.

Saavuimme torstaiaamuna Lontooseen jo kello kymmenen aikoihin. Hotellimme sijaitsi aivan keskustassa Piccadilly Circuksen vieressä. Koska saavuimme niin aikaisin, eivät hotellihuoneemme olleet vielä vapaana, joten lähdimme Spalt PR -toimistoa edustavan Taikan kanssa nauttimaan lähelle hieman aamupalaa.

Hotellirespasta meidät osattiin neuvoa Sohossa sijaitsevaan Nopi -ravintolaan. Ihastuin ravintolaan ensisilmäyksellä! Kaunis ja raikas valkoinen sisustus pienillä kultadetaileilla.

 

Lentomatkojen jälkeen ei yleensä tee mieli mitään kovin raskasta ja turvottavaa, niin turvauduin listalla olevaan Aasilaiseen herkkuun; black rice porridge -puuroon. Puuro tarjoillaan yleensä kookosmaidon ja siirapin kanssa. Lisukkeina puurossa oli tällä kertaa banaania ja herkullista mangoa. Innostuin puurosta niin paljon, että ajattelin etsiä jostain reseptin, ja tehdä sitä myös kotona! Minttutee vielä kylkeen ja johan päivä alkaa freessisti.

Aamupalan jälkeen pyörimme hetken aikaa kaupungilla, kunnes olikin jo aika mennä hotellille ja valmistautua pressitilaisuuteen...

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*