CATEGORIES
12.11.2017

WINTERWONDERLAND

Lapland

Levin Iglut, Lapland.

Levillä ei yön aikana igluissa näkynyt enää revontulia paksun pilvikerroksen vuoksi, mutta pilvet toivat jotain muuta ihanaa mukanaan... talvimaan! Oli kerrassaan ihanaa herätä lasi-iglusta tähän kauniiseen valkoiseen maisemaan, vaikka kovin pitkälle ei tuiskun vuoksi enää nähnyt. Ihan erilainen maisema, kuin edellisen postauksen kuvissani! 

Olisin niin paljon halunnut jäädä Leville myös toiseksi yöksi, vuokraa sukset ja hyppää rinteisiin, mutta aamupalan jälkeen oli jo aika lähteä takaisin kotiin. Nyt tekee kyllä heti mieli suunnitella joku kaveriporukan laskureissu Lappiin vaikka keväälle. Viime kerrasta on jo ihan liian monta vuotta. Tästä reissusta kuitenkin nyt iso kiitos LuinSpa sekä Levin Iglut! Oli aivan mahtava vuorokausi Levillä teidän kanssa. 

Sunnuntai sujuu täällä todella rennoissa merkeissä kotisohvalla, mutta illalla menemme juhlimaan isää perhedinnerin merkeissä. Hyvää Isänpäivää jo nyt rakas pappa! Olet meidän kallio ♥

Photos Aleksi Kylmälahti

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Heidi

    Onpa upeaa! Kysymys ei liity tähän postaukseen, mutta olit joskus Nellyn matkassa Kapkaupungissa. Mitä teidän kokemista aktiviteeteista suosittelisit, mikä oli paras kokemus? :)

    • Kira Kosonen

      Moikka! Riippuliitäminen oli ihan huikeeta ja kaikki muut tykkäs todella paljon ZipLining vuoriseikkailusta. Itselläni korkeanpaikan kammoisena se tuntui vielä pahemmalta kuin riippuliitäminen :D En suosittele kuitenkaan ollenkaan haihäkki sukelluksia. Ne ovat 99% kerroista ihan ajanhukkausta ja vievät melkein kokonaisen päivän lomasta, koska kohde niin kaukana. Skipatkaa siis se!