CATEGORIES
8.11.2017

LEVI SNAPSHOTS

Lapland

Levin Iglut, Lapland.

Ei vitsit miten huikea vuorokausi Levillä takana! Syötiin ihan älyttömän hyvin, relattiin, saunottiin, lilluttiin paljussa revontulia ihastellessa (!!!), hyggeiltiin LuinSpan kylpytakit päällä ja makoiltiin lasi-igluissa tähtitaivaan alla. Meillä kävi ihan älytön tuuri sen suhteen, että oli kirkas päivä, jonka vuoksi maisemat pääsivät todella oikeuksiinsa Levi tunturin huipulta ja luontoäiti pääsi esittelemään komeuttaan valoshown myötä. Ihan huikea kokemus. 

Revontulet esiintyivät niin aikaisin alkuillasta, että niiden ennustettiin vaan voimistuvan yötä kohti. Paksu pilvikerros kuitenkin peitti taivaan juuri siihen aikoihin, kun mentiin nukkumaan, niin iglussa makoillessa ei sitten kyllä enää näkynyt oikein mitään. Ei tuo paljukaan kyllä ollut yhtään hassumpi paikka niiden ihasteluun! Olisin voinut lillua siinä tuntikausia vaan taivasta tuijottaen.

Itse lasi-iglusta ja muusta tulossa vielä lisää juttua blogiin, mutta nyt laitan koneen kiinni ja käyn nukkumaan. Laitoin viime yönä herätyskellon soimaan aina 2,5 tunnin välein JOS revontulet olisivat tehnyt vielä paluun ja olisin saanut ne kuvattua myös iglusta käsin. Näin ei kuitenkaan käynyt, mutta ainakin yritettiin! 

//One of the most memorable PR-trips so far I think. What an amazing experience to see the famous glas igloos of Levi and witness the northern lights in action!! So crazy. It was so cozy to sit in the hot tub and just gaze at the sky. Thank you so much LuinSpa for having me! Going to remember this moment every time I wrap myself around your amazing bathrobe and towels.//

Night time photos by Aleksi Kylmälahti

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*