CATEGORIES
19.10.2017

ONE IBIZA SUITES

Ibiza

One Ibiza Suites

Suosittelin ensimmäisen Ibiza viikonlopun perusteella El Hotel Pacha hotellia, mutta pakko sanoa, että tämä toisen viikonlopun One Ibiza Suites oli minusta vieläkin parempi! El Hotel Pachan etuna oli ehdottomasti sijainti kauniilla ja rauhaisalla satama-alueella sekä upeat valkoiset huoneet, mutta One Ibiza Suites vakuutti merinäköala huoneilla, aamupalalla sekä mielettömällä infinity uima-altaalta, joka löytyi hotellin kattoterassilta. Myös toinen uima-allas löytyi hotellin alakerrasta aivan hotellin ravintolan vierestä. Kattoterassista ja poolista näet paremmin kuvia tästä postauksesta.

One Ibiza Suitesin huoneet olivat valtavia ja huoneiden isona etuna vielä pieni minikeittiö, joka sisälsi mikron, hyvän kokoisen jääkaapin, kahvikoneen sekä astiat. Myös minibaaritarjonta ja varsinkin minibaariherkut saivat minulta 5/5 arvostelun. Can't go wrong with Kinder Bueno. Minikeittiö helpottaa aina todella paljon elämää jos reissussa on vähän pidemmän aikaa, joten viikon Ibiza reissulle olisi tämä vaihtoehto mielestäni täydellinen. 

Ainoan miinuksen hotelli saa minulta siitä, että hotellin oma ravintola alakerrassa ei ehkä tehnyt isoa vaikutusta. Aamupala oli mielestäni aivan loistava ja kattoterassin lounassalaatit super maistuvia, mutta a la carte ravintola jätti kylmäksi. Hintaansa nähden en välttämättä illastaisi siellä uudestaan. Muuten olin kyllä todella positiivisesti yllättynyt One Ibiza Suitesin hintoihin. Yksi yö täällä maksaa ainakin näin lokakussa booking.comin kautta vain 175€/yö, joka on aika vähän siihen nähden, että yhteen huoneeseen mahtuu mielestäni helposti 3-4 ihmistä olohuoneessa olevan vuodesohvan ansiosta. Hinnat ovat kyllä varmasti korkeammat kesäkuukausina, mutta en muutenkaan suosittelisi silloin matkustamaan saarelle. Paikallinen uusi tuttavuuteni itseasiassa kertoikin, että ehdottomasti parhaat kuukaudet vuodesta tulla Ibizalle ovat toukokuu, syyskuu sekä lokakuu. 

Viimeisenä iltana Ibizalla illastimme myös Nobu Hotel Ibiza Bay -hotellin ravintolassa ja koko hotelli näytti KÄSITTÄMÄTTÖMÄN upealta, vaikka tulimme sinne vasta pimeän aikaan. Hotelli on ihan upouusi ja avoinna ainostaan juuri huhti-lokukuun välisen sesonkiajan. Ihan hullua, että näin upea hotelli menee kiinni aina puoleksi vuodeksi, mutta muuten sen toiminta ei kuulemma kannata. En kyllä edes halua tietää paljon yksi yö tässä hotellissa maksaa, mutta tulen ainakin haaveilemaan siitä kuvauspaikkana. Todella kaunis hotelli. 

Toivottavasti näistä hotellivinkeistä on hyötyä jos reissu Ibizalle kiinnostaa!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*