CATEGORIES
17.10.2017

ROOFTOP LUNCH

Ibiza

One Ibiza Suites

Hello hello! Aivan kuten arvelinkin, niin oli viime viikonlopun ohjelmamme Ibizalla sen verran kovatahtinen lauantaista eteenpäin, että blogin päivittäminen jäi kahdeksi päiväksi kokonaan. Luulin, että olisin hyvin ehtinyt ajastamaan tänne postauksen hotellistamme (jonka kuvat olin jo käsitellyt valmiiksi), mutta siihenkään en löytänyt hyvää rakoa. Ne hetket iltaisin, jotka hotellihuoneessa tuli vietettyä pyhitettiin kyllä täysin nukkumiselle. Muuten käytimme kyllä kaikki ekstra tunnit kuvaamiseen, joten nyt on molemmilla paljon kaikkia kivoja reissukuvia sekä -tarinoita tulossa blogiin koko viikon ajan! 

Koko viikonlopun rauhallisin päivä oli ehdottomasti perjantai, jolloin heräsimme Julian kanssa aikaisin aamulla kuvailemaan. Kuvaussessioiden ja aamupalan jälkeen vietimme IHANAT kaksi tuntia hotellimme kattoterassin uima-altaalla aurinkoa ottaen ja nautiskellen. Aurinko porotti kirkkaan siniseltä taivaalta ja olo oli jotenkin todella epärealistinen. En voinut uskoa, että olin taas Ibizalla ja nyt yksi parhaista ystävistäni vierelläni. Ihan hullu olo jotenkin. Hetken aikaa makoiltuamme nautimme vielä todella raikkaan ja maukkaan lounaan hotellin kattoterassilla ja sitten vetäydyimme molemmat omiin huoneisiimme hakkaamaan tietokoneita pariksi tunniksi ennen viikonlopun ohjelman alkamista. Tiesimme molemmat, että se olisi varmasti yksi ainoista hetkistä saada enää töitä tehtyä koko reissun aikana ja oikeassa kyllä oltiin. Teki kyllä vaikeaa lähteä tältä uskomattomalta infinity altaalta alas huoneeseen! Miten kaunis näkymä uima-altaalta olikaan merelle. Upea upea hotelli tämä One Ibiza Suites, josta tulossa vielä lisää kuvia vähän myöhemmin. 

//How amazing was this infinity pool at the rooftop of One Ibiza Suites?! I absolutely loved this hotel and will show more pictures of the rooms etc. later on. Definitely a recommendation for this place  if your going to Ibiza!//

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Iina

    Ihanat kuvat ja maisemat!!! Aurinkoa kaipaan eniten! Tää vuosi on ollut niin sateinen ja kylmä. Ihanaa että pääsit noin mukavalle reissulle nauttimaan auringosta vaikka toki töitä ollut varmasti paljon. Ihanaa viikonloppua;)