CATEGORIES
13.10.2017

Gracias Cuarenta y Tres

Ibiza

HERVE LEGER Dress 

ZARA Shoes

CHANEL Bag

Tässä muutama meidän mukana kulkeneen kuvaajan otos viimeisestä illallisesta 43 jengin kanssa ennen illan ja yön juhlia! Minulla oli pieni mekkokriisi ennen Ibizalle tuloa ja laitoin meidän parinkymmenen tytön "girl gang" chattiin viestin olisiko jollain lainata kivoja ja siistejä mekkoja reissuani varten. Kaikenlaisia mekkoja kaapistani kyllä löytyy, mutta ne ovat kaikki enemmän sellaisia rentoja kesähepeneitä. Yökerhossa minulla on melkein aina päällä housut ja toppi, joten kaikki sellaiset klassiset bilemekot ovat vähän kiven alla. Onneksi niin monet ihanat tyttökaverini kiiruhtivat apuun erilaisten ehdotusten kanssa ja yksi ihan LOISTAVA lainavaate oli tämä upea Herve Legerin mekko, jonka lainasin Petralta. Mekko oli mielestäni niin upea, että haluan nyt metsästää itselleni jostain vastaavanlaisen. Niin imarteleva päällä. Aivan kuten mekkojen maine kertookin. Tälläisessä makkarankuoressa ei kuitenkaan paljon yökerhossa irrotella ja minusta tuntuikin, että seisoin välillä ihan patsaana muiden riehuessa. Ehkä tämäkin on vain tottumuskysymys. 

Menimme dinnerin jälkeen tosiaan Pacha yökerhoon juhlimaan, joka oli mielestäni todella kiva ja siisti yökerho! Olin myös äärimmäisen yllättynyt yökerhon iksäskaalasta. Olin kolmekymppisenä varmasti nuorimmasta päästä. Olin jotenkin olettanut, että Ibizan yökerhoissa käy pelkästään nuoret, mutta olin kyllä niin väärässä. Ainakin Pachassa tuntui, että juhlijoita löytyi juuri eniten 30-50 vuoden ikäryhmästä. Tämä johtui kyllä varmasti myös yökerhon maineesta ja alueesta. Se ei todellakaan ollut halvimmasta päästä ja pelkästään VIP-pöytien lähtöhinnat olivat parissa tuhannessa eurossa. Yksi vodkasooda maksoi muistaakseni 35 euroa, että semmosta. Ehkä San Antonion bilealueella käy sitten nuorempaa porukkaa, mutta tämä kyllä yllätti minut täysin. Ihan erilainen tunnelma mitä jotenkin odotin, vaikka hurjat bileet olikin. Ehkä nyt tulevana viikonloppuna koen sitten sen "perinteisemmän" Ibizan meiningin. Saa nähdä. 

Kiitos vielä Cuarenta y Tres upeasta viikonlopusta! Nautin äärimmäisen paljon kaikesta, mitä teimme ja sain reissusta ihania uusia ystäviä elämääni. Niin upea kokemus. 

//Some quick snapshots from our last dinner with the liquor 43 gang before the nights party! Had so much fun on this trip and want to say thank you to the entire team and specially all the new amazing friends I made during this trip. Definitely a trip to remember. Cheers!//

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*