CATEGORIES
12.10.2017

EL HOTEL PACHA

Ibiza

El Hotel Pacha, Ibiza.

Ensimmäisen Ibiza viikonlopun ajan (43 likööri PR-reissu) asuimme El Hotel Pachassa koko porukan kanssa. Se oli mielestäni tosi kiva hotelli loistavalla sijainnilla Ibizan hulppean jahtialueen vieressä. Alueella oli paljon kivoja ravintoloita ja varsinkin hotellin vieressä olevalla rantabulevardilla oli kiva kävellä iltaisin. Vaikka et asuisikaan tällä alueella niin suosittelen piipahtamaan satama-alueella ihastelemassa kaikkia upeita jahteja! Niin älyttömiä kerrostalon kokoisia botskeja komeassa rivissä.

Tämä hotelli on nimensä mukaisesti kuuluisan (ja koko saaren vanhimman) Pacha yökerhon yhteydessä toimiva hotelli ja sijaitsee aivan yökerhon vieressä. Meillä olikin viimeisenä iltana Pacha yökerhon päätösjuhlat, joka teki hotellin sijainnista ihan loistavan. Ei tarvinnut muuta kuin kävellä tien toiselle puolella ja oli kotona. Kävimme itseasiassa myös kesken iltaa vaihtamassa matalat kengät jalkaan ja menimme jatkamaan tanssimista, koska se oli mahdollista ja kätevää. 

Hotellissa oli mielestäni myös tosi kiva breku espanjalaisen tyylin huomioon ottaen. Yleensä täällä on tarjolla vaan parmakinkkua ja makeita leivoksia, mutta tältä brekulta löytyi myös hyvä valikoima hedelmiä, leipiä ja muroja. Sain kasattua aina todella hyvän ja kattavan aamupalan, joten myös siitä iso plussa!

//Really liked my first Ibiza hotel with the liquor 43 gang! El Hotel Pacha is located right next door to the islands oldest nightclub Pacha. Wich you probulary could have guessed from the name. I really loved the hotels area with all the nice restaurants and harbor vibe. You could definitely see that we were on the "better side" of the island. Far away from all the basic Ibiza craziness, but still a super happening area with cool restaurants, clubs and bars. Would definitely stay here again.//

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Lina Simojoki

    Wau mikä unelmahotelli! Tonne haluan joku päivä päästä <3<3