CATEGORIES
11.10.2017

HIPPY MARKET IBIZA

Ibiza

More info about Ibiza hippy markets HERE.

Yhtenä ohjelmanumerona Ibizan ekana viikonloppuna oli vierailla saaren kuuluisalla "hippimarketilla". Marketilla on myynnissä paljon ihania koruja, kankaita, vaatteita, taidetta ja koriste-esineitä. Itse löysin tuolta kotiin aivan ihanan vitivalkoisen ja nahkaisen unisieppaajan makuuhuoneen seinälle. Kiva muisto tältä reissulta ja ei haittaa jos se oikeasti pitäisikin pahat unet poissa. Olen jostain syystä nähnyt ihan outoja unia viime kuukausien ajan. Jotkut alueen myyjät pyysivät kyllä ihan älyttömiä hintoja esimerkiksi koruista ja vaatteista, joten muistakaa tinkiä. Se on täällä sallittua. 

Marketilla on myös paljon kaikkia ihania ruokakojuja, joten tänne on kiva mennä vaikka aamupäivästä tekemään vähän ostoksia sekä syödä helppo ja pikainen lounas paikan päällä. Ehdottomasti to do listalle jos reissu Ibizalle kiinnostaa!

//Simply loved this cute hippy market in Ibiza. A lovely place to find some cool accessories, clothes, art or just random stuff to decorate you home. I found this amazing white dream catcher for my bedroom wall that I think is so nice. Looks good as a decoration, but it woudln't hurt if it kept bad dreams away too! Been having really weird dreams lately. Definitely a place worth visiting if you're coming to Ibiza.//

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Heidi

    Ihanan näköinen paikka! Pakko muuten kysyä, vaikkei liity tähän postaukseen. Olit joskus Nellyn kanssa Kapkaupungissa ja teitte kaikkia eri aktiviteetteja (hai-sukellus, riippuliitto, mönkijäsafari jne.). Olen itse lähdössä poikaystäväni kanssa Kapkaupunkiin ja haluaisin sisällyttää jotain huikeita aktiviteetteja reissuun. Mikä/mitkä susta oli parhaat aktiviteetit, mitä siellä pääsitte tekemään? :)