CATEGORIES
8.3.2018

SHAMPPISBRUNSSI – BIBO

Hong Kong

Honkkarista on tulossa vielä kunnollinen "Top ravintolat - Hong Kong" postaus, mutta yksi paikka myös ravintoloista ansaitsee ihan oman postauksensa aivan samalla tavalla kuin Victoria Peak nähtävyyksistä. Tämä ravintola on Bibo.

Bibo oli vinkki Jekun ystävältä, joka oli muistaakseni asunut Hong Kongissa ja menimme tänne pelkästään brunssisuosituksen perusteella. Kyseessä ei ollut mikään ihan perinteinen brunssi vaan kahden tunnin free flow shamppanjabrunssi, eli kahden tunnin ajan voi nauttia niin paljon shampanjaa, kun haluaa brunssin yhteydessä. Pretty nice right? Hintaa brunssilla oli n.80€ per naama ja täysin sen arvoista.

Vaikka itse brunssi oli MIELETTÖMÄN hyvä 5 ruokalajin kokonaisuus, niin silti koko ravintola itse ja sen sisustus ruokki meitä varmaan enemmän. Niin hienoja taideteoksia ja makeita yksityiskohtia joka puolella! Oli pakko taltioda sitä kaikkea vähän teille myös tänne blogiin.

www.bibo.hk

Jos olet siis koskaan Hong Kongissa, niin tämä paikka ehdottomasti listalle. Shamppisbrunssi tarjoillaan täällä ainoastaan lauantaisin, mutta kävimme täällä myös kerran lounaalla, joka oli myös äärimmäisen hyvä. Aika kallis... mutta hyvä.

Kahden tunnin shamppisbrunssin jälkeen olikin hauska lähteä pyörimään keskustan kaupoille, haha. Onneksi ainoat heräteostokset olivat pieniä koriste-esineitä ja onnen amuletteja. Kaikki isoimmat (ja kalliimmat) kaupat kierrettiin suosiolla kaukaa. :D

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*