CATEGORIES
24.5.2018

GOTHENBURG SNAPSHOTS

Gothenburg

Ihana kesäinen Göteborg! Lensin maanantaina Ruotsiin työjuttujen vuoksi, mutta jäin Göteborgiin myös yhdeksi ylimääräiseksi yöksi, koska rakas ystäväni Eva asuu siellä. Eva on alkuperäisesti Slovakiasta kotoisin, mutta nyt hän asuu Göteborgissa yhdessä poikaystävänsä kanssa. Tutustuimme Evan kanssa melkein 10 vuotta sitten, kun kiersimme yhdessä Eurooppaa pokeri host/managereina. Meillä oli molemmilla aina X määrä pelaajia, keiden asioista huolehdimme reissujen ajan ja näihin vuosiin mahtuu kyllä niin paljon hulluja kokemuksia ja muistoja. Saimme kokea niin paljon silloin yhdessä ja tämä tekikin meistä sitten ihan äärimmäisen läheisiä. Oli siis aivan ihana nähdä Evaa taas pitkästä aikaa!

Meillä ei ollut kuin kaksi iltaa yhdessä ja tämä aika meni kyllä täysin hyvän ruoan ja höpöttelyn merkeissä. Ensimmäisenä iltana olimme mm. Heaven 23 nimisessä ravintolassa Toast Skageneilla ja toisena iltana ihan älyttömän hyvässä asian fusion ravintolassa nimeltä Toso! Toso oli todella Gaijinin tyyppinen paikka ja ruoka oli kyllä ihan sairaan hyvää. Iso suositus jos olette koskaan Göteborgissa päin. Iso plussa oli vielä ravintolan ihana ulkoterassi, jossa kelpasi kyllä ihastella Göteborgin kaunista kesäkaupunkia. 

Olen jotenkin aina viihtynyt enemmän Göteborgissa, kuin esimerkiksi Tukholmassa. Se on jotenkin idyllisempi ja sympaattisempi. Tukholma on ainakin omaan makuuni välillä ehkä liian... hienohelmainen, mutta Göteborgissa kaikki ovat aina niin ihanan rentoja ja lähestyttäviä. Voisin ehdottomasti nähdä itseni asuvan täällä, joten en ihmettele, että Evakin viihtyy siellä niin hyvin. Aika moni suomalainen lukijani taitaa myös asua siellä? Tai ainakin Instagram viestien perusteella. Onko teillä vastaavia kokemuksia Göteborg-Tukholma vertailustani?

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Minna

    Itsekin pidän Göteborgista enemmän! Vierailemme joka kesä mieheni perheen luona Ruotsissa ja he asuvat tunnin ajomatkan päässä Göteborgista, siellä tulee sitten aina vierailtua ja kaupunki on lähellä sydäntä. Tukholmastakin pidän kyllä, mutta mieluiten muuttaisin Göteborgiin jos sinnepäin ikinä muutto on tiedossa! :) Laitoin myös DM viestiä instassa, että tuo Heaven23:n katkarapuleivä on ihan taivaallinen!