CATEGORIES
12.11.2018

AAVIKKORETKI DOHASSA

Doha

*Qatar Airways PR-matka
Mitäs mitäs täällä ollaan Dohassa, Qatarin pääkaupungissa ja pää ihan pyörällä siitä mitä kaikkea onkaan nähnyt tässä parin päivän aikana! Ollaan täällä tosiaan pressimatkalla Qatar Airwaysin järjestämänä yhdessä siskon, Julian sekä Sabinan kanssa. Aika huikea porukka siis matkassa mukana. Kuinka hullua onkaan, että pääsee jakaa tämänkaltaisia kokemuksia yhdessä näiden tyyppien kanssa! Siskon kanssa ollaan aiemmin oltu yhdessä myös itseasiassa Dubaissa sekä Abu Dhabissa perhelomalla, joten oli hauska päästä valloittamaan myös Doha nyt yhdessä ensimmäistä kertaa.

Meidän seikkailu alkoi perjantaina äärimmäisen mukavalla suoralla lennolla Dohaan Qatarin business-luokassa, joka on kyllä mielestäni parhaita business-luokkia, jota olen päässyt testaamaan. Parasta pitkäksi pääsemisen lisäksi oli kyllä ruokamenu, josta saa valita mitä vaan ihan milloin vaan koko lennon ajan!! Mehän kaikki otettiin ilo täysin irti ja maisteltiin ristiin ihan kaikkea. Qatarilla business-luokkaan korottaminen ei myöskään ole mitenkään älyttömän kallista touhua (puhutaan sadoista eikä tuhansista euroista), joten tähän luksukseen uskaltaa/pystyy joskus jopa oikeasti panostamaan. Kerran olen sen tehnyt omalla reissullani!
Dohan seikkailut alkoi sitten heti lauantai aamuna ja suuntasimme Suomi-Ruotsi jengin voimin Dohan aavikolle, jossa päästiin sairaan hauskalle dyyniseikkailulle Jeeppien voimin. Meidän auton kuski oli kyllä ihan kreisi ja veteli kyllä kaikista hiekkapompuista ihan Mario Cartina menemään. Hyvä, ettei kameleita sentään tarvinnut tuolla aavikolla väistellä.

Erikoisen tästä paikasta teki upea meripoukama nimeltä Sealine keskellä dyynejä! Ajoittain maisemat muistuttivat minua itseasiassa aika paljon Arcachonin dyyneistä ja merimaisemista, joka oli todella hassua. Same same, but soo different. Alueella oli myös super makea hotelli/leirialue Regency Sealine Camp, jossa voi myös majoittua! Kuinka romanttista olisi esimeriksi viettää yksi yö tuollaisessa majassa... paljon kynttilöitä ja ulkona rouhuava nuotio keskellä ei mitään! Pakko ehkä lisätä to do -listalle.

Upea startti meidän reissulle ja vitsit miten hauska porukka kasassa ♥

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Jade

    Ihana postaus upeilla kuvilla 😍 Kiitoksia pienestä tietopaketista 🙏🏻