CATEGORIES
21.2.2014

Light Lunch

Curacao

Pieni ruokapostaus Curacaolta! Ei jaksettu mitään kummoisempia gourmet ateriota reissussa väsätä lounaaksi, mutta joskus vähempi on enempi. Jääkaapista löytyi salaattiainekset, mutta jotenkin se perus kanasalaatti ei enää maistunut. Olimme ostaneet myös jotain tacotarvikkeita, joista sainkin sitten idean väsätä hieman kevyempiä kanafajitaksia!

Oma salsa taittui helposti tomaatista, sipulista, limemehusta, limenkuoresta, suolasta ja pippurista. Limeä oli kaapissa valmiina Coronaa varten. En muuten koskaan juo olutta, mutta ulkomailla kylmä Corona limellä maistuu kyllä aina.

Salaattilehdet toimivat tässä fajitaslettuina. Sisälle laitettiin vaan vähän grillattua kanaa, salsaa, creme fraichea, juustoraastetta ja guacamolea. Yleensä teen aina guacamolet itse, mutta emme löytäneet kypsiä avokadoja mistään. Avokadot Curacaolla olivat muutenkin kookospähkinän kokoisia! Yksi taisi painaa melkein puoli kiloa. Jaan kyllä varmasti jossain vaiheessa myös guacamole reseptini täällä blogissa.

Tacosipseistä sai hyvin suolaa ateriaan, koska auringossa maatessa vettä tulee juotua monta litraa päivässä, ja silloin myös riiittävä suolan saanti on todella tärkeätä.

Asiasta kukkaruukkuun! Huomasittehan jo Ellen sivuilta, ja Piian tekemästä postauksesta, mahdollisuuden huutaa hyvän asian puolesta? Elle järjesti huutokaupan, jossa kohteena on upea Mert Otsamon suunnittelema iltapuku. Samainen iltapuku, jossa kaunis Pamela Tola vangitsi katseita viime vuoden linnan juhlissa. Puku on erityisen kuuluisa Magnum -jäätelöpaperi koristeluistaan. Pukuun taisi mennä ainakin 300 jäätelökäärepaperia. Hmm.. pitäisiköhän sitä itsekkin huutaa? Tämän hetkinen huudettu hinta puvulle on 380 euroa.

Huutokaupan tuotto lahjoitetaan SPR:n Katastrofirahastoon ja pukua voi huutaa vielä 25.2 asti!

Huutokauppaan pääset tästä.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*