CATEGORIES
24.3.2015

Sticks & Sushi

Copenhagen

Sticks & Sushi restaurant in Copenhagen

Parasta Köpis viikonlopussa oli ehdottomasti Juulian ja Teemun kanssa oleminen. En muista koska olisin nauranut niin paljon viimeksi yhden viikonlopun aikana. Kyyneleet silmissä ja maha kippuralla kikatettiin mitä tyhmempiä juttuja.

Ekana päivänä etsittiin jonkin aikaa hyvää lounasravintolaa ja päädyttiin johonkin hampurilaisravintolaan. Ravintola osottautui isommaksi virhearvioinniksi koskaan ja kukaan meistä ei edes pystynyt syömään annoksiamme loppuun. En muista tämän pienen paikan nimeä, mutta se oli todella todella pohjanoteeraus. Päätimmekin sitten kääntyä tripadviserin puoleen ja löysimme läheltä kivan Sticks & Sushi -ravintolan. Sushit täällä olivat hyviä, mutta jälkiruuan takia sinne kannattaa oikeasti mennä! Kokeiltiin kolmistaan tätä jälkkärivalikoimaa, joka oli aivan poskettoman hyvä! Jos olet siis matkaamassa Köpikseen niin kannattaa suunnata tänne herkuttelemaan.

//The best thing about Copenhagen was laughing with Julia and Teemu. We had so much fun together! On our first day we searched for a nice lunch place for hours and ended up having hamburgers in a really, really bad place. We just had to get out of there and go eat something else. After browsing through tripadvisor we found this cool sushi place! The food was nice, but the desserts were to die for! You have go for this selection if you're ever there! So freaking good.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*