CATEGORIES
5.6.2019

CHICAGO NIGHTS

Chicago

The Windy City! Kirjoittelen tässä teille koostetta meidän reissusta Chicagoon ja kaikkea mitä ehdittiin viiden päivän aikana tekemään siellä, mutta alkuun vähän fiilistelyä siitä millaisia odotuksia minulla kaupungista oli. Tässä räpsyjä meidän ensimmäisestä illasta kaupungissa ja se, mikä minut yllätti välittömästi oli rauhallisuus ja väljyys. En tiedä miksi odotin Chicagon olevan samanlainen häröpallo kuin New York, mutta tämä käsitys muuttui kyllä heti. Toki todella paljon samanlaista vibaa, mutta huomattavasti chillimmällä otteella. Olin myös yllättynyt siitä miten paljon tilaa oli pilvenpiirtäjien välissä, kun varsinkin Nycissä on tottunut siihen, että kaikki on aivan pakattu kiinni toisiinsa.

Se mitä ehkä tältä reissulta odotin eniten oli syöminen ja ravintolat, joista kuulin niin paljon hyvää kaikilta ennen reissuamme. Poikaystäväni on myös asunut täällä aiemmin 4 vuotta, jonka takia parhaisiin ravintoloihin oli vielä kunnon paikallinen ote. Tarkoituksena olikin testaa kaikkia hänen lempipaikkojaan, josta olen kuullut niin paljon.

Ravintoloiden ja syömisen lisäksi odotin reissulta myös uusia kokemuksia, sillä Chicago on tunnettu upeista näytöksistä ja viihteestä. Täällä on joka ilta konsertteja, stand uppia, teatteria, balettia ja vaikka mitä. Kaupungissa ei siis kuulemma koskaan tule tylsää ja aina löytyy jotain tekemistä. 

Chicago on myös todella iso urheilukaupunki ja täällä voi käydä katsomassa esim. koripalloa (Chicago Bulls), pesäpalloa (Chicacgo Cubs & White Socks), jalkapalloa (Chicago Bears) tai jääkiekkoa (Chicago Blackhawks). Eli kaikkeen makuun löytyy kyllä jotain tekemistä!

Oma reissu rajottui kuitenkin todella isosti juuri ravintolapuoleen, nähtävyyksiin, muutamaan näytökseen sekä ihan vaan yleiseen hengailuun. Jotenkin kuvittelin Chicagon olevan tosi samanlainen kuin New York, mutta kaupungissa oli kyllä täysin oma fiiliksensä, josta tykkäsin itseasiassa paljon paljon enemmän mitä koskaan kuvittelin. Ihan huikea paikka, josta en malta kertoa teille vielä lisää.  

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Hanna

    Oh miten ihanaa! Mä haluaisin niin käydä Chicagossa joskus :)

    xo
    Hanna
    https://hananaa.com