CATEGORIES
25.2.2015

5 DAYS LEFT

Cape Town

!

Photos: Fabian Wester

VINTAGE Jacket (from NYC)

VINTAGE College (from NYC)

NLY SPORT Tights*

NIKE Shoes

 

Siitä on jo melkein kuukausi aikaa, kun lähdimme kohti Kapkaupungin seikkailuja. Aika menee niin älyttömän nopeasti. Ensi viikolla odotus palkitaan ja kampanja vihdoin julkaistaan ja salaisuudet selviää! On ollut varmasti turhauttavaa lukea näitä "Aaaa miten ihanaa, mutta en voi kertoa enempää" -tekstejäni.

Ensi viikko on minulle iso viikko, sillä Nellyn lisäksi myös Bik Bokin farkkukampanja julkaistaan! Kaksi isoa kansainvälistä kampanjaa samaan kevääseen on jotain niin älytöntä, että ehkä sen takia olo on ollut niin pöljä viime aikoina. Minua myös jännittää ihan kauheasti nähdä molempien projektien lopputulos. Muutamia unettomia öitä on vielä varmasti luvassa. Ei tälläistä vaan tapahdu joka päivä. Ainakaan minulle.

Joku ehti kysellä minulta aikaisemmin tuon takkini perään! Se on tosiaan ostettu eräästä vintage liikkeestä New Yorkin matkallani. Olen vielä tekemässä teille postausta New Yorkin ostospaikoista ja eri vintage-liikkeistä. Joten ei huolta, en ole unohtanut sitä. :)

 

//It's been almost a month when we stepped into the airplane and headed out to South Africa. It's crazy how fast the time goes by! Now it's only 5 days left until the campaign releases! So no more secrets. It will all make sence next week. It must have been super fustrating to read my secret posts for the past month, haha.

Next week is going to be so huge for me, because in addition to the Nelly campaign also the Bik Bok campaign will be out! So thats 2 huge international campaigns in the same spring for me. I still can't believe it. It feels absolutely crazy.

Someone asked me about this coat I was wearing and it's a vintage coat from New York. I'm still doing a post about NYC shopping and cool stores later on, so hold on. I haven't forgotten about it.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*