CATEGORIES
14.1.2017

SURFING & SUP BOARDING IN CAPE TOWN

Cape Town

Eden by the bay, Big bay.

Yksi asia bucket list -tavoitelistallani on ehdottomasti surffaamisen kokeilu. Kapkaupungissa kovat tuulet, jäätävä vesi ja haipelko saivat minut kuitenkin jänistämään tästä mahdollisuudesta, joka olisi ollut Big Bayn rannalla. Tämä on Kapkaupungin "helpoin" surffiranta ja sen varrella on myös paljon liikkeitä, joista voi mm. vuokrata surffi- tai SUP-lautoja. Heti päivän jälkeen minua otti kyllä päähän etten lähtenyt tätä kokeilemaan, mutta merenkäynti oli sen verran kova, että kundeillakin oli vaikeata päästä laudoilla yhtään minnekään. Ajattelin, että omilla yläkropan voimilla olisin varmaan vaan ajelehtinut virran mukana jonkun hain kitaan. 

Kundit kokeilivat myös SUP-laudoilla melomista täällä sinä päivänä, kun olimme tyttöjen kanssa viinitiloilla. He olivat pyörineet  laudoilla rannan läheisyydessä olevien kivisaarien ympärillä ja ne olivat aivan täpötäynnä hylkeitä! Yksi oli tullut uimaan aivan heidän viereensä ja kundit olivat jo varmoja sen hyppäävän mukaan laudalle. Tästä siis hyvä vinkki talteen, jos olet itse suuntaamassa lomalle Kapkaupunkiin, SUP-laudoilla hyljebongailua Big Bayssa. 

Haluan ehdottomasti kyllä opetella vielä myös surffaamaan. Se on jostain syystä minulle sellainen asia, joka on vaan pakko vielä kokea. Kunhan se on jossain missä ei ole paljon isoja kiviä, vesi on lämmintä ja haivaara minimissä. Eihän se ole paljon pyydetty?

//Best surf spot in Cape Town for beginners, Big Bay beach.//

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Hansu

  Hei suosittelen lämpimästi Portugalia surffikokeiluihin! Esim Peniche ja Baleal (tunnin päässä Lissabonista) ovat täydellisiä paikkoja aloittaa ja täyttävät kriteerisi;) plus muutenkin aivan ihania lomakohteita!

  • Kira Kosonen

   Oi ihana vinkki, kiitos! :)

 • Saruman

  Eden ON the bay, big bay ;)

  • Kira Kosonen

   HAHA HUUUPS <3