CATEGORIES
23.12.2016

SEA POINT

Cape Town

Ensimmäinen päivä Kapkaupungissa sujui enimmäkseen meidän asuinalueeseen tutustuen ja vähän pöllähtäneenä pyörien! Majoittaudumme super kivassa Airbnb kämpässä Kapkaupungin Sea Point -alueella, joka on keskustan ja suositun Camps Bay ranta-alueen välissä. Tälläkin alueella on ihan älyttömästi hyviä ravintoloita ja palveluita, joten olen äärimmäisen tyytyväinen sijaintiin. Jos haluaa lähteä keskustaan tai muille rannoille, niin uber-matkat kestävät tästä vain n.5 minuuttia. 

Kävimme muuten taas tällä reissulla ostamassa paikallisen pre-paid liittymän, jotta päästään liikkumaan juuri ubereilla sekä käyttämään nettiä esimerkiksi karttaa varten. Liittymä maksoi ainostaan noin 30€, joten äärimmäisen kannattava sijoitus. Helpottaa elämää täällä suunnattomasti, vaikka muuten yritänkin pitää puhelimen räpläämisen täällä ihan minimissä. 

Löysimme myös hyvän salin aivan asuntomme vierestä, joten kävimme siellä tekemässä nopean hikijumpan, että saatiin veret vähän kiertämään lennon jäljiltä. Salin jälkeen suunnistimme Julian suosittelemaan The Royal Eatery -ravintolaan hamppareille, ja voi video miten hyvää oli! Ehkä yksi elämäni parhaimmista hampurilaisista. Tämä mesta ylös, jos olet suunnistamassa Kapkaupunkiin. Ei mikään erikoisen näköinen paikka, mutta ruoka niiiiin herkullista. Sen jälkeen tuli kyllä noutaja erittäin nopeasti ja suunnistimme takaisin kämpille katsomaan leffaa ja nukkumaan. Erittäin rauhallinen startti siis tälle lomalle!

//First day in CT just exploring the local hoods and views! We are staying in a Airbnb flat at the Sea Point area and I'm super pleased of the location. It's so near to the center and all the cool CT beaches.//

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Iina

    Näyttää kyllä niin ihanalle! Helsingissä satoi eilen vettä koko päivän ja vielä tänään en ole edes uskaltanut katsoa ulos? Haahuilen tän aamun uudessa Marimekko yökkärissä (kiitos rakkaalle miehelleni) ja katselen kuinka lapset touhuilevat uusien lelujensa kanssa. Hyvää Joulua sinne kauas!!!