CATEGORIES
21.3.2018

WHITES BEACH

Byron Bay

Tutustuttiin Byron Bayssa ihaniin paikallisiin tyyppeihin ja saimme heidän kautta todella hyviä vinkkejä reissuamme ajatellen. Yksi Byron Bayihin liittyvistä vinkeistä oli suunnistaa pois alueen päärannoilta (jos surffaus ei ole pakollista) ja mennä Broken Head -luonnonpuiston läpi rauhalliselle Whites Beach -rannalle.

Ajoa luonnonpuiston reunalle oli Byron Bayn keskustasta ehkä 10 minuuttia ja toiset 10 minuuttia tiheää metsää ennen kuin pääsi pienelle pysäköintialueelle, josta johti kivirappuset alas rannalle. Koko rannalla oli meidän lisäksi ainoastaan kolme muuta ihmistä paistattelemassa kaunista päivää, joten yksityisyydestä ei ollut pulaa. Ihan parasta!

BIK BOK River Swimsuit

Rannan toisessa sivussa on muutama pieni luola, josta meitä myös vinkattiin. Käytiin niissä vähän pyörimässä, mutta nousuvesi tuli pian sen verran vahvasti päälle, että tutkimusseikkailu loppu aika lyhyeen. Meitä molempia on jännittänyt täällä Ausseissa myös meduusat, joista ollaan kauheasti koko ajan varoiteltu, joten ei uskallettu ottaa mitään riskejä vesileikkien kanssa. Varsinkaan näin syrjäisellä rannalla, jossa apua ei olisi nopeasti saatavilla.

Auringon ottamiseen, chillailuun ja vaikka picnicille on tämä kyllä ihan täydellinen spotti Byron Bayn lähellä! Niin iloinen, että löydettiin tämä rauhallinen ja kaunis "salaranta".

Photos Julia Toivola

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Merja

  Kuvat on kyllä kauniita, mutta mitä siellä muuta on kuin santaa ja rantaa?

 • Helena

  Moi!
  Kauniita kuvia. Mistä retriitti postauksen raidallinen mekko on? Mukavaa loman jatkoa!

 • Justasking

  Moikka!

  Eikö kuvan uimapuku ole tämä: https://bikbok.com/fi/p/uima-asut/river-swimsuit/7213927_F780 ? :)

  • Kira Kosonen

   Moikka! Joo on!!! Olen ajatuksissa laittanut Ginan :D Pahoittelut ja kiitos korjauksesta.

 • A

  Ihana uimapuku! tiedätkö milloin tulevat kauppoihin vai onko vanha?

  • Kira Kosonen

   On jo kaupoissa ja BIK Bok tosiaan!!! :)