CATEGORIES
16.3.2018

CAPE BYRON RETREAT

Byron Bay

Ajomatka Sydneysta Byron Bayihin onnistui todella sutjakkaasti yhtä aika jäätävää motelliyötä lukuunottamatta. Päätimme pysähtyä reitin puolivälissä Port Macquariessa ja aika kiireessä varasin sieltä ihan ok näköisen motellin, mutta perillä odotti kyllä pieni road trip painajainen. Huoneessa oli todella tunkkainen haju, likaista eikä ovi mennyt aluksi edes kunnolla lukkoon. Oli jo niin pimeätä ja me väsyneitä ajosta, että päätimme vaan jäädä. En ollut katsonut paikasta Tripadvisor kommentteja (virhe!) ja illan lopuksi Julia päätti sitten alkaa vielä lukemaan niitä (toinen virhe!). Kommentit alkoivat lauseilla "Room of horrors", "Dear god help me" ja "Nightmare on Pacific drive"... :D Sanomattakin selvää, että olimme aika pikkasen iloisia kun pääsimme perille Byron Bayihin ja TÄHÄN upeaan retriittiin.

Varasimme Cape Byron Retreat -hotellin oikeastaan sen vuoksi, ettei keskustassa ollut ensimmäisenä iltana oikein tilaa. Retriitti oli vähän kauempana Byron Bayn ytimestä, mutta koska meillä oli auto alla, niin paikan sijainti ei ollut meille ongelma. Saavuttuamme sitten perille olimme molemmat todella yllättyneitä, miten ihana koko paikka oli! Paljon kivempi kun yhdessäkään kuvassa, jota olimme nähneet. Meidän kakkosvaihtoehto osoittautui mitä parhaimmaksi levähdyspaikaksi. Ehkä saimme pienen hyvityksen universumilta edellisyöstä hehe.
Eniten koko paikassa minua kiehtoi joka puolella olevat jättikokoiset kristallit. Olen viime aikoina lukenut todella paljon kristallien ja kivien parantavista voimista, joten oli jotenkin hullua, että yhtäkkiä "eksyttiin" tälläiseen kristalliparatiisiin. En ole kyllä missään ikinä vielä nähnyt näin isoja kristalleja, vaikka niitä onkin varsinkin täällä Byron Bayssa ihan joka nurkassa. Kaikissa vaateliikkeissä, kahviloissa ja ravintoloissa on milloin mihinkin sijoitettu kristalleja esille.

Kristallien uskotaan poistavan pahaa energiaa kehosta sekä tuovan suojaa niitä kantavalle henkilölle. Eri kristallit toimivat eri tavalla ja mm. ruusukvartsi, joka näkyy tässä yllä olevassa kuvassa on vaaleanpunainen kristalli, joka tunnetaan myös rakkauden kivenä. Sen kasvattaa itsevarmuutta, haihduttaa pelkoa ja surua sekä parantaa sydämen haavoja. Tämän kristallin sain pikkusiskoltani ja oma ruusukvartsini kulkeekin nyt aina mukanani.

Cape Byron Retreat

En tiedä oliko se kristallit, ympäröivä luonto vai mikä, mutta täällä pystyin jotenkin todella pysähtymään. En jotenkin edes pystynyt olemaan koneella tai puhelimella, vaan halusin vaan olla hiljaa tekemättä yhtään mitään. Tämä oli myös koko reissun eka hetki, jolloin ehdin ottamaan kirjan kunnolla käteen ja vaan uppoutua sen maailmaan. Tuntui niin hyvältä. Olisin voinut jäädä tänne koko viikoksi, mutta seuraavana aamuna suuntasimme Byron Bayn keskustaan ja todella sympaattiseen ja ihanaan Bask & Stow airbnb asuntoon, josta Julia kirjoittaa pian oman postauksensa. 

Byron Bay on ollut kaiken kaikkiaan juuri niin ihana, mitä meille sanottiin, joten paljon hehkutusjuttuja tulossa! Bare with us. 

Photos of me Julia Toivola

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Tytti

    Sun hiukset on ehkä the most beautiful thing in the world. Älä koskaan leikkaa niitä:)

  • suri

    Moi! No nyt harvinaisen söpö mekko!! Mistä se on ostettu?