CATEGORIES
16.6.2014

Bodrum Harbour

Bodrum

Meillä on ollut tähän mennessä todella upea reissu Turkkiin ja olen nähnyt muutamia paikan helmiä, joista ihminen voi vaan uneksia elämänsä aikana. Ensi vaikutelma Bodrumista ei ollut näin ruusuinen, kun perjantai-iltana pitkän lentopäivän jälkeen, lähdimme vielä käymään paikallisessa yökerhossa. Yökerho oli eräänlainen lautta, joka lähti Bodrumin satamasta seilaamaan merelle päin. Näkymät olivat sieltä upeat, mutta itse laivadisko ei ollut ehkä itseäni varten. Isoimmaksi osaksi varmaan musiikin ja miljöön vuoksi.

Seuraavana aamuna heräsimme kuitenkin kauniisiin hotellimaisemiin ja suuntasimme runsaan aamiaisen jälkeen Bodrumin satamaan. Tästä kohtaa matka alkoi muodostua epätodellisen upeaksi. Lähdimme veneellä seilaamaan Turkin rannikkoa ja tämä venepäivä tyttöjen kanssa on yksi parhaimmista päivistä miesmuistiin. Äärimmäisen upea päivä, josta oma postauksensa pian!

Tämän pienen sneakpeek -postauksen piti tulla ulos jo eilen, mutta hotellin wifi ei ole halunnut olla yhteistyössä kanssamme, joten kävimme ostamassa paikalliset prepaid -liittymät, joiden nettiyhteyttä hyödynnämme. Meillä on ollut myös todella tiukka aikataulu, joten suurimmaksi osaksi ehdin rakentaa teille postauksia vasta Suomesta, koska en halua hosua näiden upeiden kuvien käsittelyssä. Huomenna saatan siis ajastaa teille viime viikon asukuvat, jos tänään ei tule missään välissä pientä bloggaustaukoa.

Kameran rullalla taitaa olla nyt jo yli 1000 kuvaa, joten paljon lisää on vielä tiedossa! Ihanaa viikon alkua kaikille.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*