CATEGORIES
19.6.2014

Boat trip around the coast of Bodrum

Bodrum

En tiedä ehdittekö jo muiden tyttöjen blogeista lukea, mutta pieni flunssaepidemia iski porukkaamme reissun aikana. Itselleni ja Annalle tämä flunssa taisi iskeä kunnolla vasta nyt kotiin päästyä ja Juhannuksena pitääkin ottaa ehkä vähän suunniteltua rauhallisemmin. Edellisen viikon tahdin jälkeen en kyllä yhtään ihmettele, että kroppa huutaa lepoa.

Ensimmäisenä päivänä meillä oli suunnitteilla lähteä useiden turistien suosimalle veneretkelle. Hotellin aamupalan lomassa bloggaajapöytämme stressaili kyllä niin paljon hotellin netin toimimattomuutta, että päätimme lähteä hakemaan saman tien turkkilaiset pre-paid liittymät, jotta saisimme edes Instagram kuvia päivitettyä nettiin teille nopeasti. Oli ihana huomata, miten tärkeätä kaikille tytöille oli se, että työt piti priorisoida. Oppaamme kertoi, että ehdimme hakemaan liittymät vielä ennen veneretkeä ja lähdimme matkaan.

Liittymien avaaminen kuudelle hengelle ei kuitenkaan käynyt ihan kädenkäänteessä ja pian huomasimme, että tulemme myöhästymään veneretkestä. Turkin oppaamme Efe otti nopasti homman haltuunsa ja alkoi soittelemaan puheluita ystävilleen. Satamaan päästyämme hän kertoi, että alunperin meille tarkoitettu vene oli jo lähtenyt satamasta, mutta voisimme lähteä merelle myös itseksemme erään matkailutoimiston järjestämällä veneellä. Tämä "vene" oli upea puinen jahti. Suu tippui kyllä polviin sen nähtyäni. Eli ei haitannut, että aikataulut vähän petti!

Koska vene oli ainoastaan meidän porukkamme käytössä, tuli kuvia napsittua ihan eri tavalla kuin jos olisimme olleet ison porukan keskellä. Näitä venekuvia tulette näkemään siis varmasti erittäin paljon myös muiden tyttöjen blogeissa.

Ankkuroimme veneen hetkeksi kauniiseen meren poukamaan ja osa tytöistä hyppäsi uimaan! Hetken kruunasi pieni jätskivene, joka tuli tekemään päivästämme vieläkin upeamman. Mikä voisikaan olla parempaa, kuin kylmä jäätelö laivan kannella. Ai, että tämä oli Turkkia parhaimmillaan.

Kysyimme muuten veneen kapteenilta paljon tämänkaltaisen yksityisveneen vuokraaminen normaalisti maksaa ja vastaus oli noin 300 euroa kymmeneltä hengeltä! Eli vaan noin 30 euroa per henkilö! Aloin vakavissani suunnittelemaan reissua isomman kaveriporukan kanssa Välimerelle jos se on näinkin edullista. Olin tästä todella yllättynyt.

Aivan mieletön kokemus ja päivä. Kiitos tytöt näistä muistoista. Nyt alan laatimaan ruokalistaa viikonloppua varten ja ajastan pari postausta Juhannukseksi. Luulen, että suurin osa ei tule olemaan koneella viikonlopun aikana, joten luvassa on pieni lounashetki Bodrumin edustalla ja ehkä yhdet asukuvat vielä sunnuntaille.

*Matkan meille järjesti Turkin matkailu- ja kulttuurivirasto

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*