CATEGORIES
26.6.2014

Sumppia ja suppausta

Bodrum

Nauran kotona ääneen, kun ajattelen näiden kuvien ottohetkeä :D Valokuvauksessa on jo normaalisti tarpeeksi vaikeata saada kohde tarkaksi ilman surffilaudan päällä heilumista ja tasapainottelua. Näiden kuvien saaminen kävi ihan kunnon työstä ja kiitos meneekin Julialle, joka rämpi jumpsuittinsa kanssa vedessä kuvien vuoksi. Julia oikein juoksi edes takaisin rantaviivaa yrittäen pysyä surffilautani perässä. On meinaan aika vaikea pysyä paikoillaan, kun kova tuuli ja merivirtaus vetävät ihan eri suuntaan kuin kuvaaja toivoo. Muut turistit rannalla saivat varmasti kunnon naurut meidän toiminnasta!

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kokeilin stand up paddling -vesilajia eli suppausta. Superhauskaa ja yllättävän helppoa jos vaan tasapainoa löytyy. Ei myös ollenkaan paha tapa saada hyvä bruna ulkomailla.

Meidän tiimi kävi harjoittamassa suppausta Ortakent -rannalla. Suppaustunnit meille järjesti Cafe Sports Inn. Suppauksen lisäksi oli mahdollisuus kokeilla myös purjelautailua, mutta olimme Julian kanssa niin puhki meidän kuvaussessioista, että päätimme sen jälkeen luovuttaa ja makoilla vaan hetken rannalla Mariannan ja Ainon kanssa. Purjelautailua lähti reippaasti testaamaan sen sijaan Anu ja Anna.

Päivän päätteeksi pääsimme myös testaamaan turkkilaista kahvia, josta olimme kuulleet paljon koko reissun ajan. Kahvi tarjoiltiin vahvana pienistä kahvikupeista ja yleensä tarkoituksena on, että joku ennustaa mukin pohjalle jääneistä puruista juojan tulevaisuuteen. Noh, meillä ei moista poppamiestä sattunut olemaan lähettyvillä, joten tyydyimme ennustukseen, että illasta olisi tulossa mukava. Lähdimme nimittäin suppauksen jälkeen kokemaan perinteisen turkkilaisen kylpylän -Hamamin ja se vasta kokemus olikin. Tästä lisää huomenna.

Kahvien lomassa nauroimme myös yhdessä otettuja suppauskuvia! Perinteisen kriittiseen ääneen kuului vaan "poista.. poista.. poista". Välillä olisi hyvä muistaa, että ei tässä mitään mainoskuvia ole tarkoitus aina ottaa. Pitäisi ottaa välillä vaan rennommin, kuten tässä tokassa kuvassa... Lomaröllöhön se siinä kauniisti bikineiden päällä. Vatsa sisään ja vatsa ulos :D

Photos: Julia Toivola

Suppausta voi ilmeisesti kokeilla myös Helsingin Hietsussa ja oma kaveriporukkani on suunnitellut sinne jo jotain aktiviteettipäivää heti kun vaan ilmat lämpenevät! Lähden kyllä ilomielin uudestaan suppaamaan, kunhan kameran saa jättää kotiin.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*