CATEGORIES
29.6.2014

The beautiful restaurant Melengec

Bodrum

Tähän 22 kuvan postaukseen päättyy postaussarjani Bodrumista. Halusin säästää parhaan viimeiseksi. Yhtenä iltana lähdimme hieman kauemmaksi Bodrumin keskustasta ja kohti Gumuslukin pientä kalastajakylää. Kylä oli kaikessa kauneudessaan yksinkertaisesti taianomainen. Kävelimme rauhallista rantaviivaa pitkin pienen lahden päätyyn, jossa meitä odotti yksi ikimuistoisimmista illallisista ikinä. Melengec -ravintola on ehdottomasti yksi upeimmista ravintoloista, jossa olen koskaan käynyt. Tänne haluaisin päästä joskus mieheni kanssa. Tunnelma ravintolassa oli äärimmäisen lämmin ja romanttinen. Kauniita kukan terälehtiä oli tiputeltu pitkin pöytiä ja kynttilät sekä lyhdyt sointuivat auringonlaskun värien kanssa.

Kuvia on näin paljon, koska visuaalinen silmäni meinasi räjähtää kaikesta ympäröivästä kauneudesta. Kuvat varmasti myös kertovat kaiken siitä, miten upea tämä paikka olikaan. Meillä oli aivan uskomaton ilta ja suosittelen sydämeni pohjasta Bodrumin matkailijoilta vierailemaan tässä pienessä kylässä ja ravintolassa.

Turkki oli kokonaisuudessaan mahtava kokemus. Uskoisin, että olette nähneet blogini postausten myötä palan kauneinta Bodrumia, mutta myös Bodrumista löytyi paljon feikkilaukkuliikkeitä ja kovametelisiä baareja. Ruusujen lisäksi myös roskaa ja risuja. Ennen matkaa minulla oli odotuksia oikeastaan vaan Bodrumin yöelämää kohtaan, mutta ne odotukset eivät oikein täyttyneet. Tämä oli paikka, johon tulisin ehdottomasti esimerkiksi mieheni kanssa nauttimaan maisemista, ruuasta ja kulttuurista. Yöelämän jättäisin seuraavalla kerralla kokonaan väliin. Suunnistaisin myös juuri tänne pieneen kalastajakylään ja nauttisin rauhallisesta ympäristöstä ja paikallisten asukkaiden luomasta autenttisesta tunnelmasta. Bodrumin keskusta ei nimittäin esittänyt minulle parhaimpia puoliaan.

Päällimäisenä minulle jäi kuitenkin reissusta pelkästään ihania muistoja. Kiitos vielä aivan upealle matkaseuralle Julialle, Ainolle, Annalle, Mariannalle, Anulle ja Eevakaisalle. Vieläkin naurattaa kaikki matkan aikana käyneet kommellukset <3

 

*Matkan meille järjesti Turkin matkailu- ja kulttuurivirasto

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*