CATEGORIES
20.2.2017

CODORNÍU WINERY

Barcelona

*Pressimatkan tarjosi Anna Codorníu

Barcelonassa meidän pääagendana oli vierailla Anna Codorníun viinitilalla ihan keskustan lähellä. Taksilla meillä kesti sinne n. puoli tuntia, mutta paikan päälle pääsee myös todella kätevästi suoraan junalla keskustasta. Paikka on siis avoinna kaikille jos kuohuviinit ovat lähellä sydäntäsi. Täällä samaisella viinitilalla pullotettiin myös maailman ensimmäinen Cava vuonna 1872!

Päivän aikana pääsimme tutustumaan vieläkin perheyrityksenä toimivan Anna Codorníun pitkään ja upeaan historiaan, joka teki kyllä vaikutuksen. Brändin pulloja koristava naishahmo on tosiaan itse Anna Codorníu, joka oli melkoinen power lady aikoinaan. Aikamoisen impeurimin he tosiaan rakensivat yhdessä miehensä kanssa ja vielä tänäkin päivänä heidän jälkeläisensä ja koko Codorníu suku kokoontuvat tänne samaiselle viinitilalle pitämään perhejuhlia. Jotenkin todella ihanaa. Juuret ovat näissä köynnöksissä kyllä todella syvällä. 

Päivä päättyi hauskaan cocktail-kouluun, joka sujui kuin tanssi kolmelta vanhalta baarimikolta. Olimme vielä kaikki kolme lähes samaan aikaan Helsingin yössä joskus aikoinaan töissä Elisan ja Julian kanssa. Oli kyllä hauska virkistää vanhaa baarimuistia ja heilutella vähän shakeria pitkästä aikaa. Good old times!

Espanja on kyllä ollut helmikuusta huolimatta ihanan keväinen ja aurinkoinen. Koko päivä tuntui ihan kesälomalta, kun sai maistella herkullisia tapaksia ja kuohuviinia auringonsäteiden alla. Ihan mahtava breikki kaikesta hulinasta kotona tähän väliin. Kiitos Anna Codorníu. ♥

//Had the best day at the Anna Codorníu vineyards! Amazing cava, sunshine, good tapas food and company. What more could you ask for?//

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*