CATEGORIES
8.6.2016

Brunch & Cake BCN

Barcelona

Carrer Enric Granados 19, L'eixample.

Tässä ehdottomasti iso suosituspaikka kaikille Barcelonaan matkaaville jos tapasten ja juustojen välissä tekee mieli jotain terveellistä ja maukasta! Saimme vinkin Brunch & Cake aamias/brunssipaikasta Eevskun eräältä lukijalta, josta haluankin antaa myös ison kiitoksen! Paikka oli sattumalta ihan Astoria hotellimme lähettyvillä, joten päädyimme käymään täällä jopa kaksi kertaa. Ravintola on iltaan saakka auki, joten avokadoleipiä, pannareita ja terveysalaatteja saa täältä myös vaikka illalla.

Ravintola kuuluu Cup & Cake ravintoleketjuun ja erilaisia pisteitä löytyy useampikin Barcelonasta. Hotellimme alakerrasta löytyi mm. juuri Cup & Cake kahvila, josta sai ihan mielettömiä kuppikakkuja ja leivonnaisia. Tutkiessani ketjun sivuja huomasin, että yksi ketjun brunssipaikoista löytyy nykyään myös Barcelonetan rannan tuntumasta! Sivuille pääset tästä. Tämänkaltainen paikka tarvitaan ehdottomasti Helsinkiin. Olisin siellä jatkuvasti.

Pari päivää Barceonassa oli täydellinen akkujen lataus ennen risteilyseikkailua, johon lähdimme seuraavaksi Eevskun kanssa. Ihan mieletön laiva, mutta tosiaan todella nopea 32 tunnin risteily, joten ehdimme kokemaan laivasta ja koko risteilymaailmasta ainoastaan pienen pintaraapaisun. Näistä ensivaikutelmista ja kokemuksista seuraavaksi! 

Nyt kotona Suomessa eilisen reisuspäivän jälkeen ja näpyttelen konetta olohuoneeni sohvalla ihastellen sadetta. Jotenkin sade on välillä niin rentouttavaa ja puhdistavaa. Kesäkin tuoksuu ulkona ihan eri tavalla. Parasta oli itseasiassa viime viikolla, kun sade kastoi asflatin kuuman hellepäivän päätteeksi. Mikään ei tuoksu enempää kesältä kuin märkä asflatti ja vastaleikattu nurmikko. Aah kesäkuu olet ollut hyvä. 

//Here's s great restaurant tip if u are traveling to Barcelona! I loved this little brunch place in L'eixample area! It belongs to the restaurant chain Cup & Cake and they have several other places in the BCN area. For example their cup cake place was just around the corner from our Astoria hotel. A great area to stay if you are in Barcelona! I just went through their website and it looks like they also have a brunch place on the beach. Have to go there next time, because having these delicious and healthy smoothies and salads on the beach sounds too good to be true.

Absolutely loved the days we spent in BCN, but than it was time to hit the seas! We experienced a quick 32 hour cruise on one of the world biggest cruise ships. Was crazy how big it was, but we definitely run out of time! However I'll tell you everything that I can tomorrow. Now I'm finally home and just laying on my couch watching the rain and working. I love summer rains. It's so refreshing and relaxing. Makes everything come a live afterwards!//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Jenni

    Katsoin eilen telkkaria ja törmäsin yhtään Helsnkiläisee ravintolaan josta tulit heti mieleen ;) En tiedä oletko kuullut/kokeillut, mutta jos et, jotenkin tuntuu että tykkäisit tästä paikasta aika paljon :) http://www.rulla.fi/ Ite ainakin pakko päästä testaamaan jos joskus siellä päin liikun ;)

    • Kira Kosonen

      Moikka Jenni! Hei vitsit joo, mun on pitänytkin mennä testaa se, mutta aina unohtuu!!! Kiitos muistutuksesta! Luulen myös, että on ihan omaan makuun :)