CATEGORIES
17.7.2018

AURINGONLASKUJA ARCANCHONISSA

Arcachon

Loma Ranskassa on alkanut todella tuttuun tapaan. Jokainen aamu herätään kaikki omia aikoja (minä vikana, Hanna + perhe ekana) isän hakemien croissanttien tuoksuun, jonka jälkeen päivä kuluu lämpimän auringon alla makoillen ja siskonpoikien kanssa leikkien. Ihan hirveästi ei olla talon ulkopuolelle edes vielä lähdetty! Sunnuntaina kävimme tosin perinteisellä lounaalla Chez Hortensissa lahden toisella puolella veneellä, mutta muuten olemme kyllä pysytelleet vielä aika hyvin Moulleaun alueella täällä Arcanchonissa.

Iltaisin keräännymme koko porukka sitten aina alaterassille nauttimaan illallisesta auringonlaskun aikaan, joka on ainakin itselleni jotenkin aina päivän kohokohta. On niin ihana fiilis mennä rantaleikkien jälkeen suihkuun, vetää pitkät päälle ja tulla alas tätini herkkujen äärelle. Muutama lasi viiniä, hyvää ruokaa ja perhe ympärillä, niin kyllä siinä vaan sielu lepää.

ZARA Dress

GUCCI Shades

Tällä viikolla lomaillaan täällä vielä täysillä, mutta räpsitään aina vähän väliin siskon kanssa kaikkea kivaa (miten nyt kolmen lapsen kanssa ehtii), joten kuvia Ranskasta on vielä varmasti luvassa! Täällä juhlittiin eilen myös todella isosti MM-kisojen finaalia, josta lisää kuvia voit nähdä siskon blogista. Ihan hullua, että satuttiin olemaan täällä koko porukka yhdessä finaalin aikana ja vielä voitto kotiin!!! Koko ranskalainen perheemme oli ihan sekaisin onnesta pelin jälkeen. Upeita muistoja, jotka jäävät varmasti myös siskonpoikieni mieleen, koska ovat niin valtavia futisfaneja.

Ihania hellepäiviä myös sinne Suomeen! Nautitaan nyt näistä ♥

Photos of me Hanna Väyrynen

 

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Jade

    Luoja miten kaunista siellä on ja miten upeita kuvia! Ihanaa loppulomaa teille ja lisää kuvia, YES please ?

    • Kira Kosonen

      Kiitos tuhannesti! <3