CATEGORIES
6.8.2014

La Corniche

Arcachon

La Corniche, Arcachon France

 

Lempipaikkojani Arcanchonissa on nämä upeat hiekkadyynit ja tämä hiakkadyynien kupeeseen perustettu upea ravintola La Corniche. Jos hiekkadyynien huipulle ei jaksa tarpoa perinteisin reitein, niin autolla pääsee ainakin tälle upealle näköalapaikalle. Ravintola on erittäin suosittu juuri tämän henkeäsalpaavan maiseman vuoksi. Kävimme ravintolassa eräänä iltana siskoni ja mieheni kanssa alkudrinksuilla ja ihastelemassa auringonlaskua. Yksi tunnelmallisimmista paikoista, jossa olen käynyt.

Ravintolassa on myös upea kokovalkoinen sisustus, mutta ravintola oli yksinkertaisesti niin täynnä, että en saanut sisustuksesta teille kunnolla kuvia. Onneksi isosiskoni räpsi niitä viime vuonna pilvin pimein. Paremmat kuvat itse ravintolasta näet siis täältä.

Rakas pikkusiskoni lähti jo takaisin jenkkeihin, mutta olen äärimmäisen kiitollinen, että sain viettää hänen kanssaan kunnolla aikaa Ranskassa perheemme luona. Kesällä on ollut niin paljon menoja, että tämä yksi viikko hänen kanssaan rauhassa oli enemmän kuin tarpeen. Meillä oli niin hauskaa yhdessä. Ikävä on nyt jo valtava.

// One of my favorite places in Arcanchon is this beautiful restaurant La Corniche. The restaurant is located on a hill where you can see the amazing sand dynes of Dyne de Pyla. We decided to have some drinks and appetizers here one night with my fiance and little sister. It's truly one of the most beautiful places I've visited. The view is simply breathtaking.

The restaurant also has an all white decor, but unfortunately the restaurant was so full, that I couldn't get good pictures of it. Luckily my older sister took a lot of great photos of the restaurant last year when we were there! You can see the photos here.

My dear little sister already flew back to the states. We had so much fun in France! Was so great to spend some quality time with her, since the summers are always so hectic. I miss her so much already. I have to fly to L.A and see her soon.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*