CATEGORIES
6.5.2017

HULIVILI HURMURIT

Altea

Altea old town

"Ei älä syö sitä! Rakas se ei ole rusina, se on papana."

"Älä revi kulta veljeä."

"Missä mun puhelin?"

"Ihan kohta tulee ruoka."

"Kyllä, nyt on päikkäreiden aika."

"Ei, se ei ole lelu."

"Mihin sattu?"

Viikko Alteassa hulivili hurmureiden kanssa valotti taas minulle vähän sitä millainen supersankari isosiskoni onkaan ja minkälaisen työn myös oma äitini on tehnyt meidän kolmen siskon kanssa. Huh, mikä sirkus ja tahti kolmen pienen lapsen kanssa! Isosiskoni on aina ollut todella organisoitunut ja tämän taidon vuoksi hän varmasti selviääkin niin hyvin tässä pyörityksessä, mutta ei se kyllä helppoa ole. Väkisin tulee ajateltua, että miten ihmeessä jonain päivänä selviän samanlaisesta showsta, koska olen itse taas maailman epäjärjestelmällisin ihminen. Jossain vaiheessa viikkoa taisinkin sanoa "Joo, kaksi on varmasti enemmän kuin tarpeeksi." :D

Alteassa ollessamme kuvasimme isosiskoni kanssa myös hauskan videon, joka tulee huomenna molempien blogiin! Videossa vastailemme kysymyksiin siitä, miten eroamme toisistamme (mm. järjestelmällisyys tapetilla), mitä arvostamme eniten toisissamme, mikä ärsyttää toisessa eniten ja mikä on ollut isoin riitamme. Videon tekeminen oli hieman haastavaa poikien herätessä eri aikoihin päikkäreiltä, mutta ihan hyvin ehdimme vastailemaan kaikkiin kysymyksiin!

Nyt teen vielä hetken aikaa töitä ja sitten lähden nauttimaan tuosta upeasta kelistä. Illalla tänne tulee vähän kavereita kylään, joten pakko käydä kaupassa ja miettiä jotain pientä purtavaa illaksi. Ihanaa lauantaita kaikille!

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • i

    Siskosi todellakin on super woman kolmen pienen lapsen kanssa! Itsekin olen aina haaveillut kolmesta lapsesta,mutta olemme kyllä todenneet miehen kanssa kahden riittävän :D Meillä on jo nyt yhden vauhdikkaan taaperon kanssa kädet täynnä,en pysty ymmärtämään miten kukaan saa kolme hoidettua! Toivottavasti saisimme vielä toisen lapsen mutta se varmaan riittää.