CATEGORIES
22.4.2017

ÄIDIN LUO ALTEAAN

Altea

Ihanan rento lauantaiaamu täällä! Puuroa ja remonttiohjelmia peiton alla, haha. Tuntuu niin hyvältä katsoa näitä, kun oma puristus on vihdoin ohi. Tänään tytöt tulevat tosiaan tänne viettämään rentoa iltaa ja kilistelemään valmistuneen kodin kunniaksi, joten kohta pitää alkaa siivoamaan, käydä kaupassa jne. Vielä hetken rentoudun kuitenkin vielä tässä sängyssä.

Illalla tarkoituksena on suunnata IBA gaalaan, mutta myöhään ei ole tarkoitus olla ulkona, sillä huomenna lähdemme viikoksi siskoni Hannan ja hänen kolmen poikansa kanssa äidimme ja isäpuolemme luokse Alteaan! Olisimme menneet sinne jo pääsiäislomalla, mutta lennot ovat siihen aikaan aina niin älyttömän kalliita. Meidän työkuvaan ei pyhät vaikuta sen erityisemmin, niin päätettiin suosiolla lähteä äidin luokse tässä pääsiäisen ja vapun välissä. Töitä siellä on nimittäin kuitenkin tehtävä. Myös pikkusiskomme Nelli ehtii osaksi aikaa sinne kanssamme, joten ihanaa laatuaikaa perheen kanssa luvassa! Ennustan kyllä ainakin yhtä kovaa tappelua, koska olemme kaikki kolme saman katon alla niin pitkään. Se on yleensä aina ihan vakio siskojen kanssa lomalla. Jos ei tappelua, niin ainakin kiivaita keskusteluja, haha. Good luck mom! ♥

En kyllä malta odottaa, että pääsen tuohon terassille ihastelemaan Altean maisemia viinilasi kädessä. Pelkkä ajatuskin rauhoittaa jo mieltä. Ihanaa päästä myös hetkeksi mamman kainaloon ja ruokittavaksi. Kukaan ei tee niin hyvää ruokaa, kuin oma äiti. Hyvän ruoan, viinin ja seuran lisäksi viikkoon sisältyy varmasti tuhat tuntia pallopelejä siskonpoikieni kanssa, joten viikon tasapaino nautiskelun ja sporttailun suhteen pysyy varmasti kunnossa. On myös aika mielenkiintoista matkustaa koko minilauman kanssa Espanjaan. Olen kerran aikaisemmin lentänyt siskoni ja lasten kanssa Losiin, mutta silloin poikia oli vain 2! Aikamoinen rumba varmasti kolmen kanssa, mutta jos olen kerran selvinnyt 27 lapsen pyörityksestä Nepalissa, niin eiköhän kolme suju yhden lentomatkan ajan. Kuuluisat viimeiset sanat. Noh, onneksi mima on ottamassa meidät vastaan täydellä innolla kun päästään perille. 

//Tomorrow we are going to Altea again to see our mom with my sisters and nephews! So it's family vacay time.//

2 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*