CATEGORIES
14.11.2017

3 DAYS IN ALTEA

Altea

Ibizan viikonlopuista tuli niin paljon postauksia (vieläkin löytyisi matskua), että Altean kuvat jäivät vähän jalkoihin! Altean maisemat alkavat tosin olemaan teille jo varmaan aika tutut, josta johtuen priorisoinkin Ibiza juttuja, mutta nyt olisi luvassa myös pari postausta Alteasta.

Todella tuttuun tyyliin tämäkin miniloma kului Alteassa enimmäkseen äitini ja isäpuoleni talolla rentoutuen, nautiskellen ja yhdessä aikaa viettäen. Oli ihana jutella aina iltamyöhään saakka ihan kaikesta mitä elämässä onkaan meneillään. Alteasta saa kyllä aina sparrausta ihan kaikkiin elämän osa-alueisiin. Kaikki hyvät elämän (ja työelämän) neuvot yhdistettynä mamman ruokiin ja Espanjan aurinkoon takaa kyllä todella rauhoittuneen sielun. Pää on aina vähän selkeämpi kun täältä lähtee pois.
Tulin lautalla Ibizalta Denian satamaan, jossa äitini ja isäpuoleni olivat minua vastassa. Käytiin heti ekaksi lounaalla ja sitten nokka kohti Alteaa.
Maisemareitti talolle.
Altea aamut kruunaa aina mamman haudutettu kaurapuuro marjoilla, papaijalla/mangolla. Niin hyvää!
To the pool!

RALPH LAUREN Jumpsuit

GINA TRICOT Shirt (pool look)

CHANEL Espradillos

Vaikka päivät Alteassa kuluivat todella tuttuun ja turvalliseen tapaan, niin silti tällä kertaa tuli koettua jotain ihan uutta. Vierailimme nimittäin äitini kanssa aivan mielettömässä Sha Wellness -hyvinvointikeitaassa, jota minulle suositeltiin Ibizalla, kun kerroin meneväni vielä Alteassa käymään. Tämä paikka on ihan maailmankuulu ja olinkin sen bongannut aiemmin muutaman huippumallin Instagramista, mutta en koskaan tajunnut sen olevan Alteassa! Äiti oli kyllä tietoinen tästä paikasta, mutta oli kokonaan unohtanut sen olemassaolon. Päätimme sitten yhdessä lähteä sinne viettämään ihanaa äiti-tytär päivää kahdestaan ja WAU. Tänne haluaisin ehdottomasti uudestaan. Huomenna tulossa oma (erittäin ansaittu) postaus koko paikasta. 

//Days spent at my moms house in Spain. Nothing but good food, chilling by the pool and enjoying the company of my mom and stepdad. The best//

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*