CATEGORIES
3.12.2015

ABU DHABI TBT

Abu Dhabi

Photos by Strictly Style

Jotenkin tuntuu, että puolet tutuistani ovat tällä hetkellä Dubaissa tai juuri matkaamassa sinne. Ilmeisesti netissä pyöri jonkin aikaa sitten aikamoisia megatarjouksia tämän kohteen suhteen ja moni tarttui niihin empimättä. Halvin lentotarjous, jota kohteeseen näin taisi olla vaivaiset 95 euroa! Ihan käsittämätöntä, että tälläisellä hinnalla pääsee Dubaihin asti. 

Julia ja Eevi hyppäsivät myös koneeseen tarjouksen myötä ja ovat nyt pienellä kuvausmatkalla Dubaissa! Halusin vinkata katsomaan tyttöjen postauksia kohteesta, jos sama tarjous tarttui myös omaan käpälään. Olisin todella mielelläni lähtenyt tyttöjen mukaan, mutta tänä vuonna on tullut tehtyä jo niin monta reissua, että päätin jäädä nyt rauhoittumaan kotiin. Alkuvuoden Abu Dhabi muistot lämmittävät kuitenkin yhä mieltä, joten vielä ei ollut edes kiire Arabiemiraattien auringon alle. Jos keväällä vastaava tarjous tulee vastaan, niin en emmi kyllä hetkeäkään! Myös siskoni Hanna on varsinainen Dubai ekspertti, joten vinkkejä kannattaa käydä lukemassa myös hänen Strictly Style blogistaan. Siellä käydään myös perusteellisemmin läpi esimerkiksi pukeutumiskulttuuria ja miten sen suhteen kannattaa Dubaissa varautua.

//It feels like everyone is in Dubai at the moment. It must be those super crazy flight prizes they offered a while ago. I remember seeing an offer that you could fly to Dubai and back for only 95 euros! Thats just crazy. Julia and Eevi also decided to fly there so I wanted to tip you guys to follow their posts if you are traveling there any time soon! Also my sister Hanna is a real Dubai expert, so you can find some really useful information about the location and the culture in here blog too.

I would have loved to  go on the trip with Julia and Eevi, but this time I decided to stay at home. I've been away so much that I simply didn't have the energy to go now. Luckily my Abu Dhabi memories still keep me warm.//

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Julia

  Mikään ei kyllä vedä vertoja näille teijän Abu Dhabi kuville <3

  • Kira Kosonen

   no awww <3

 • Sanna/Beauty Box

  P.s Nämäkin kuvat ovat todella upeita!! <3

  • Kira Kosonen

   Kiitos!! Lämmittää aina mieltä katsoa vanhoja reissukuvia :)

 • Sanna/Beauty Box

  En ole itse Dubaissa koskaan käynyt, mutta se houkuttelee ehdottomasti. Ainakin todella aurinkoista siellä ilmeisesti yleensä on. Tammikuulle pitäisi keksiä jokin matkakohde viikon lomalle. :)

  http://www.beautyboxblog.com/