CATEGORIES
24.5.2017

CELEBRITY REFLECTION – ENSIVAIKUTELMAT

Travel

*Kaupallinen yhteistyö: Celebrity Cruises & Tjäreborg

Noniin! Nyt ollaan jälleen maissa, ja sain kuvia ladattua myös tänne blogiin. Onneksi Instagramin päivittäminen on onnistunut vähän helpommin, joten siellä pystytte reaaliajassa seuraamaan meidän etenemistä täällä Välimerellä! Ollaan nähty kyllä jo niin paljon paikkoja, että 6 päivän reissu tuntuu melkein kahdelta viikolta. Olen ainakin itse ihan sekaisin viikonpäivistä ja kellonajoista, mutta ei se kai haittaa. Kunhan menee ja näkee!

Olemme tosiaan tällä Celebrity Cruise risteilyllä, ja risteilymme matkakohteina ovat Italia, Malta sekä Kreikan saaret. Tähän mennessä olemme jo ehtineet pysähtymään Sisiliassa ja Maltalla, sekä eilen saavuimme Kreikan puolelle Mykonokselle.  Kaikki aivan käsittämättömiä paikkoja, ja kamera on kyllä käynyt niin kuumana. Onneksi kävin ostamassa muistikortteja lisää juuri tätä reissua varten!

Kohteiden lisäksi meidät on lyönyt ällikällä koko meidän Celebrity Reflection -risteilyalus ja kaikki sen palvelut. Vielä kuudenkin päivän jälkeen löydämme koko ajan uusia ravintoloita ja palveluita laivalta! Täältä löytyy mm. 12 ravintolaa, kahviloita, baareja, täysin varusteltu iso kuntosali, koripallokenttä, ulkouima-allas, sisäuima-allas, höyrysaunat, juoksurata, teatteri, kasino, stand-up komiikkaa, esityksiä, ostosalue sekä kirjasto. Pelkästään tällä aluksella viihtyisi helposti koko loman ajan, joten välillä iskee melkein paniikki siitä, mistä kaikesta pitäisi valita! 

Useimmat päivistämme ovat muodostuneet seuraavanlaisiksi: heräämme aamulla ja menemme kuntosalille (Netta hieman useammin kuin minä), käymme laivan ÄLYTTÖMÄSSÄ aamupalabuffetissa syömässä, jonka jälkeen suuntaamme maihin kuvailemaan sekä ihastelemaan. Joskus tilaamme myös aamupalaa suoraan hyttiin, joka on ilmainen vaihtoehto buffetille!

Tulemme aina iltapäivästä takaisin laivalle, nukumme ehkä päiväunet tai menemme kannelle ottamaan aurinkoa, ja sitten alamme valmistautumaan jo illallista varten. Laivamatkan hintaan kuuluu aina illallinen ravintolan upeassa pääruokailusalissa, mutta olemme myös syöneet todella monta kertaa laivan buffetissa sekä testanneet laivan mahtavia erikoisravintoloita. Toissailtana söimme esimerkiksi Tuscan Grill -ravintolassa, joka oli aivan mieletön! Pakko kuitenkin antaa erikoispisteet tuolle laivan buffetille, joka on niin kaukana perinteisestä mielikuvasta, jota laivan buffasta voisi saada. Valinnanvaraa löytyy pilvinpimein, ja kaikki on ihan sairaan hyvää. Siksi buffet onkin ollut meidän yleisin vaihtoehto iltaruokailulle aamupalan lisäksi. 

Ruokailun jälkeen olemme yleensä niin puhki, että vetäydymme todella aikaisin hyttiin, minä teen muutaman tunnin ajan töitä, ja Netta etsii netistä vinkkejä seuraavaa kohdetta varten. Vielä meidän on kyllä pakko käydä katsomassa muutama ilta-show laivan teatterissa! Ehkä seuraavana meripäivänä sitten, kun ohjelmassa ei ole mitään muuta, kun laivalla rentoutumista.

On kyllä ollut tähän mennessä kaikin puolin aivan älytön kokemus, josta olemme molemmat Netan kanssa todella kiitollisia. Parasta on myös päästä jakamaan nämä kaikki muistot yhdessä. Paras bestisloma koskaan!

 

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ami

  Saat risteilyn kuullostamaan todella hyvälle vaihtoehdolle perinteisen hotelliloman sijaan :D Täytyy panna kokeiluun :D

  • Kira Kosonen

   Suosittelen suurella sydämellä. Minusta on ainakin kuoriutunut risteilijä tämän kaiken myötä!!! :D <3

 • Annuska

  Kuulostaa niin ihanalta! Näköjään hinnat eivät sitten olekaan niin ihanat :D ehkä joku sitten häämatka tai vastaava johon voisi panostaa vähä enemmän kuin tavallisesti ulkomaanmatkaan

  • Ninnu

   Say whaaaat?!?! Aivan järkky hinta :D yli tonnin päivä…. Mutta mikäpäs siinä jos on mahdollista tuon verran maksaa. Itse ehkä tekisin summalla useammankin eri reissun, joissa on enemmän aikaa viettää kohteissa. Mutta nuo tietysti perustuvatkin siihen, että osa ihmisistä maksaa helppoudesta, kuten Kira mainitsikin. Hienoja kohteita on kyllä ollut teidän reissulla!

   • Kira Kosonen

    Apua mitä sviittejä olet katsonut? ? Ei ole yli tonnia per päivä ainakaan meidän risteily! Yhteensä kahdelta hengeltä 10 päivän matka 4300€ sisältäen juomapaketin sekä ruoat!

  • Kira Kosonen

   Itsekin aluksi ihmettelin risteilyjen korkeaa hintaa, mutta ymmärrän nyt täysin mistä se kaikki muodostuu! 4 maata, 7 kaupunkia, helppo ja huoleton siirtyminen sekä kaikki laivan upeat palvelut! Ruoka ja juoma on oikeasti parempaa, mitä olen ikinä missäkään all inclusive hotellissa/paikassa saanut. Palvelu on täällä myös ihan 6/5 tasoa. Voisin ehdottomasti suositella juuri vaikka häämatkaksi!