CATEGORIES
3.6.2016

DESTINATION: SEA

Travel

Photos Royal Carribean.com

Noniin nyt on siis aika kerätä kassit taas kasaan ja suunnata kevään viimeiselle työmatkalle ja vitsit mikä matka onkaan luvassa! Kohteena on eka kahdeksi päiväksi Barcelona, josta jatkamme matkaa Välimeren risteilylle yhdessä treenibloggaaja Eevskun kanssa. Tarkoituksena on mennä tutustumaan Royal Carribean risteilyalusten uusimaan jättiin, Harmony of the Seas alukseen. 

Laiva on lastattu journalisteilla, valokuvaajilla, bloggaajilla ja muilla media-alan ihmisillä. Kyseessä on siis puhdas pressiristeily, johon on kerätty sakkia ympäri maailmaa. Meillä on risteilyllä tosiaan ilo edustaa Suomen mediakenttää yhdessä Eevskun kanssa. 

En ole koskaan aikaisemmin risteillyt minnekkään muualle kuin Tukholmaan ja Tallinnaan, joten odotan innolla, mitä tämänkaltainen jättialus Välimerellä tarjoaa. Kuulemma vaikka mitä. Aluksesta löytyy mm. todella laaja skaala erilaisia urheilumahdollisuuksia, joita aiomme Eevskun kanssa testailla! Myös ravintoloita löytyy joka lähtöön, joten hyvin treeni/ruokapainotteisesti sujuu varmasti tämä reissu. Aion myös ammentaa Eevskulta kaikki maailman treenivinkit tällä reissulla, joten ehkä niitäkin nähdään täällä blogissa!

Tähän loppuun haluan vielä sanoa, että pahoittelut tämän viikon nopeista postauksista. Nyt viedään viimeisiä kiireisiä työviikkoja ennen rauhottumista kesää varten. Nyt on esimerkiksi kunnon tapahtumaviikot käynnissä ennen kaikkien lomia ja on tullut juostua paikasta toiseen melkein joka päivä. Kesällä kuin "Suomi menee kiinni", niin pystyy taas ihan eri tavalla keskittyä olennaiseen <3

//Hi everyone! I'm soon off to Barcelona with Eevsku and we are going to stay there for a couple of nights. After that we are continuing our journey to the Royal Carribean Harmony of the Seas cruise ship! How exciting!

It's going to be a press only cruise so a lot of media people from around the world. Happy to get a chance to participate. I heard the boat is insane with tons of different activities and restaurants. Looking forward to seeing it all.

But first some BCN days so I'll talk to you from sunny Spain!//

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jonna

  Vau mikä laiva! Olisi upeaa päästä itse joskus testaamaan riesteilyä muuallekin kuin naapurimaihin.

  ps. Oletko nähnyt elokuvat Wall-e? Kuvista tuli jostain syystä vahva mielleyhtymä niiden aivottomien, lihavien ihmisten avaruusalukseen. :’D

  • Kira Kosonen

   Hahaha apua en ole nähnyt! :D

 • TanjaP

  Wau!Mahtavan aurinkoista reissua,mielenkiinnolla jään odottamaan postauksia laivasta. ☺

 • Kristiina / CAVA blogi

  Heips! Varmasti mahti reissu edessä. Vietettiin Tuukan kanssa häämatka vastaavalla laivalla Välimeren kohteita kiertäen ja olihan siellä vaikka ja mitä! :) Vinkkinä: joka päivä eri kohteessa ja kävelyä tulee todella paljon, eli kunnon tennarit kannattaa pakata jo kaupunkejakin ajatellen mukaan. Se kävelyn määrä “yllättää” kun haluaa käydä tutustumassa joka kohteeseen kunnolla :) Ihanaa reissua, nauttikaa!

  • Kira Kosonen

   OOO pitää päästä kokemaan kunnon risteily, jossa pääsee kohteisiin myös! Tämä oli vaan pikainen meripyrähdys :)