CATEGORIES
17.11.2013

Dream, see, experience

Travel

Nyt kun päästiin matkatunnelmiin, niin haluan jakaa teille ison palan inspiraatiota. Ystäväni Eeva on elämysmatkailija, joka reissaa juuri niihin paikkoihin maailmassa, mistä useammat meistä eivät ole koskaan kuulletkaan.

Nyt kun päästiin matkatunnelmiin, niin haluan jakaa teille sunnuntain kunniaksi ison palan inspiraatiota. Ystäväni Eeva on elämysmatkailija, joka reissaa juuri niihin paikkoihin maailmassa, mistä useammat meistä eivät ole koskaan kuulletkaan.

Nyt Eeva on avannut vihdoin oman bloginsa, jossa hän jakaa kokemuksiaan maailmalta ja ennenkaikkea upeita matkakuviaan. Vaatii todella rohkeutta lähteä yksin maailmalle ja en voi mitään muuta kun nostaa hattua ystävälleni. Itse olen reissannut Eevan kanssa Mexicossa muutama vuosi sitten ja nainen on kyllä varsinainen travelleri kaikessa merkityksessään.

Tässä on esimerkki siitä, miten haaveet ovat mahdollisia toteuttaa, kunhan vaan menee ja tekee! Itse odotan aina Eevan matkakuvia kuin kuuta nousevaa ja siksi halusin jakaa tämän suuren inspiraation ja ilon myös teidän kanssanne, nyt kun se on mahdollista.

Tässä muutamat lempikuvani Eevan reissuilta.

Photography: Eeva Mäkinen

Se, missä kaikkialla nämä upeat kuvat on otettu, selviää Eevan Travel with me -blogista.

Ihanaa sunnuntaita! Unelmoikaa, menkää ja tehkää.

Tags: 
 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*