CATEGORIES
28.12.2013

Blond Rivets Travels 2013

Travel

Tämä on ollut kyllä reissujen täyteinen vuosi, ja hyvä niin! Matkustaminen on mielestäni niin tärkeätä mielelle. Usein kaikki ekstarahat menevätkin lentolippuihin ennen vaatteita ja muuta materiaa. Tässä pieni kooste kaikista kuluneen vuoden kohteista ja vuoden parhaat matkamuistot! Koosteessa on varmasti paljon myös uusia kuvia teille ihmeteltäväksi, koska aloitin blogin vasta kuluneen vuoden puolessa välissä.

 

HURGHADA EGYPT

Alkukeväästä otimme äkkilähdön poikaystäväni kanssa Egpytin lämpöön. Olin juuri tehnyt päätöksen lähteä silloisesta työpaikastani ja loma oli erittäin tarpeessa. Reissun ehdottomasti paras muisto on sukellus, jolloin veden alla viereemme ui pieni delfiiniperhe. Minä hieman uudempana sukeltajana tietty säikähdin aivan helkutisti sivusta tulleita harmaita isoja eläimiä... tappajahai tunnari oli muutenkin päässä veteen mentäessä. Onnistuin onneksi nappaamaan kuvan vielä veneessä tästä meistä kiinnostuneesta delfiiniperheestä.

Kuka olisi muuten arvannut, että juuri tehtyäni päätöksen etsiä uusia tuulia elämääni, olisin Elleä lukiessani arvannut mitä tuleva syksy toisi tullessaan.

BARCELONA SPAIN

Rakastamme Barcelonaa! Olemme olleet siellä varmaan jo kolme kertaa. Parasta siellä on ehdottomasti ruoka ja yksi tietty japanilainen ravintola, Nomo. Minusta tuntuu, että tämäkin viime vappuna tehty reissu oli vaan kahden syöpöttelijän pikainen mielijohde.

ALTEA SPAIN

Ehkä yksi kauneimmista ja seesteisemmistä paikoista maan päällä. Käymme täällä lähes joka vuosi siskojemme kanssa. Nytkin olimme siellä alkukesästä ottamassa hyvän startin (ja rusketuksen) kesälomaa varten. Paras muisto on rannalla makaaminen ja lempimusan kuunteleminen tietäen, että kesä on vasta alkamassa. Toivottavasti Norweigan pitää halvan reittinsä Alicanteen, jotta tänne pääsisi vielä useammin.

ARCACHON FRANCE

Rankalaisten serkkujeni kesäasunto, jossa vierailimme isosiskoni, siskonpoikani ja isäni kanssa viime heinäkuussa. Olemme viettäneet täällä kesiä siitä saakka kun olen ollut 8-vuotias. Täällä parasta on aina dinnerit, hyvä viini ja pitkät keskustelusessiot perheen kanssa auringon laskiessa meren taakse.

LONDON ENGLAND

Ensimmäinen työreissu Ellen puolesta. Upea kokemus ja ihana matkaseura tekivät tästä unohtumattoman reissun, vaikka olikin vain pikainen stoppi. Haluan ehdottomasti mennä uudelleen Lontooseen vähän pidemmäksi ajaksi.

SHANGHAI CHINA

Shangaista olette jo varmaan kuulleet kaiken mahdollisen! Paras muisto on äidin kanssa laatuajan viettäminen ja se kuinka pitkällä lentomatkalla katsoin lempielokuvani The Notebook, ja purskahdin taas kyyneliin. Vierustoverini katsoi minua aluksi hädissään, mutta pyörivän elokuvan huomattuaan näytti minulle peukkua.

Toivottavasti pysytte Blond Rivetsin matkassa myös vuonna 2014! Seuraavana vuorossa on matka Miamiin ja siitä vielä Curacau -saarelle. Uusi aluevaltaus minulle ja poikaystävälleni.

Tänä vuonna en lähtenyt Nepaliin, koska Nepalissa asuva ystäväni oli Suomessa koko vuoden. Toivottavasti tänä vuonna pääsemme hänen kanssaan taas sinne. Työstän teille myös pidempää juttua Nepalista ja sen kokemuksista. Se postaus tulee varmaan muutamassa eri osassa.

Go, see, experience.

- Kira

Tags: 
 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*