CATEGORIES
1.4.2018

RANDOM REISSUHETKIÄ

Travel

Kun lämmitettiin mikrolasagneja hotellihuoneessa kauheen myrskyn silmässä Gold Coastin huudeilla.

Kun käytiin yhden vuorokauden aikana peräti 3 kertaa Mäkkärissä syömässä.

Kun meitsi mökötti kokonaisen automatkan Byron Baysta Noosaan, koska oli vaan tosi huono päivä. Julia parka.

Kun yritettiin syödä vesimelonia rannalla, mutta tuulen myötä meloni sai aika todella nopeasti kirpsakan hiekkakuorrutteen.
Kun lähdimme aamukävelylle rannalle, mutta alkoi satamaan niin kovaa, että juostiin vaan paljain jaloin täysillä kahdestaan typötyhjällä rannalla huutaen ja nauran.

Kun keijukaishameinen aussimies tuli kysymään meiltä ”Mitä kuuluu?” Suomeksi siis.

Kun tultiin taksilla kämpille ravintolasta ja keskellä tietä oli ympäri mennyt auto, mutta ei ketään auton sisällä.

Kun paikallinen kundi oli näyttämässä meille kuvia salaisesta surffirannasta, mutta kännykän näytöltä pompahtikin esiin vahingossa K18 video. Voi sitä poikaparan punan määrää.
Kun varasin meille upean motellin yhden yön pysähdyspaikaksi, mutta motelli osoittautui varsinaiseksi kauhujen taloksi ja päässä vilisi kaikki maailman roadtrip kauhuleffat. Hammasta purren ja toinen silmä auki sinniteltiin aamuun saakka ja jatkettiin matkaa.

Kun yritettiin perjantai-illan huumassa tilata baarista shotit Julian kanssa Byron Bayssa, mutta meille kerrottiin, ettei shotit ole siellä laillisia. Otettiin sitten Jägermaisterit lirauksella redbullia.

Kun oltiin kävelemässä takaisin hotellille keskustasta ja keskellä pilkko pimeää aluetta katsottiin vahingossa ylös ja nähtiin upein tähtitaivas koskaan! Päätettiin pistää sitten pitkäksi asfalttia pitkin ja vaan ihasteltiin taivasta n. 10 minuutin verran.
Kun mentiin uuden ystävän maatilalle Byron Bayn ulkopuolelle katsomaan auringonlaskua. Siinä sitten pienellä porukalla seistiin vaan kaikki hiljaa keskellä peltoa viinilasit kädessä ja katsottiin auringon hiipuvan horisontin taakse.

Kun yksi Uber-kuski kauhistutti minua ja Juliaa kertomalla tarinoita siitä miten alligaattori kuolema on varmaan pahin kaikista, koska alligaattori hukuttaa hitaasti uhrinsa hampaiden välissä pyörittelemällä sitä joen pohjassa ennen saaliin syömistä.

Kun aina pakattiin ja raahattiin meidän tonnin painavia laukkuja autosta hotellihuoneisiin ja takaisin ja aina tietty maailman jyrkimpiä rappusia pitkin.

Kun ajettiin todella tylsää ja pitkää motaria pitkin ja Julia sanoin ”Kato nyt tätäkin pätkää.. ihan ku oltais ajamassa Vantaan Ikealle”, ja sitten 5 sekunttia myöhemmin edessämme oli IKEA!!! Miten random hetki. 

Kun yritettiin smoothisti ohittaa baarijono setelillä, mutta ovimies vaan nauroi räkäisesti ja passitti meidät jonon perälle. FAIL.

Kun käytiin Koala-sairaalassa moikkaamassa autoteillä loukkaantuneita koala-karhuja. 

Kun ajettiin takaisin Byron Baysta Sydneyyn ja kuunneltiin melkein koko matka Mielikuvituspoikaystävä -äänikirjaa ja naurettiin pissat housussa.

Kun viimeisenä aamuna Australiassa syötiin aamupalaa kahvilassa, jossa soi pelkät rakkausbiisiklassikot mm. Aerosmithilta ja Bon Jovilta. 

Photos by Julia Toivola

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Eve

    Mahtava postaus! Tällasia on tosi hauska lukee. Ihana juttu, että teillä oli onnistunut reissu! Aussit on sellanen kohde, jossa on varmasti jokasen pakko käydä ainakin kerran. Upeita kuvia oli myös teidän molempien Instassa, kiitos! :)