CATEGORIES
6.10.2017

IBIZA – ALTEA – IBIZA AGAIN

Travel

Ainoa visiittini Ibizan saarelle oli reilu 2 vuotta sitten, kun lensimme sinne yhdessä 100 muun pohjoismaalaisen vaikuttajan kanssa 24 tuntia kestäneelle #nellypoolparty reissulle. Muistan tämän reissun erityisen hyvin siitä, että minulla oli ollut reissua edeltävinä päivinä yökuvaukset klo. 21-06 ja lähdin reissuun samoilla silmillä nukkumatta sekunttiakaan. Ajattelin, että saisin ehkä nukuttua lentokoneessa matkalla Ibizalle, mutta siinä bilekoneessa ei kyllä kukaan nukkunut. Kymmenes kuppi kahvia vaan naamaan ja menoksi. Koko reissu meni siis aika usvassa, enkä ehtinyt näkemään 24h kestäneen reissun aikana muuta, kuin Hard Rock hotellin uima-altaan sekä illallisravintolamme. 

Nyt on kuitenkin aika palata takaisin tälle kuuluisalle saarelle, sillä lähden sinne tänään yhdessä Cuarenta y Tres (43) liköörin kanssa teemalla 43 HOURS IN IBIZA. Melkein siis tuplaten aikaa viime reissuun nähden! Wuhuu! Tämä alkuperältään espanjalainen juoma on minulle äärimmäisen tuttu vanhoilta baarimikkoajoiltani, joten olen todella innoissani lähdössä mukaan kokemaan 43 liköörin maailman paikallisten silmin. Ihan legendaarinen ainesosa niin monissa suosituissa cocktaleissa. Meidän ohjelma on ainakin ihan älytön, joten en malta odottaa, että pääsen jakamaan sen kaiken teidän kanssanne.

Heti kun tämä reissu oli lyöty lukkoon minulla varmistui vielä jatkumo Nokia 8 yhteistyölle ja sen myötä pieni kuvausreissu minnekkäs muuallekaan kuin.... Ibizalle. Heti seuraavana viikonloppuna!! Olin kyllä haavi auki puhelimessa. Miten voi olla mahdollista, että minulle sattuu 2 eri työreissua samaan paikkaan peräkkäisinä viikonloppuina ja ainoastaan kolmen päivän erolla. Ihan hullua.

Ajattelin heti ettei ole mitään järkeä lentää siinä välissä edestakaisin Suomeen, mutta mitä nyt tekisin yksin Ibizalla siinä välissä. Pian muistin, että Ibizaltahan menee lautta suoraan äidilleni Alteaan, joka kestäisi vaan 2 tuntia! Paljon parempi vaihtoehto mennä siellä käymään, kun lentää viikon sisään 4 x 8-9 tunnin pätkä, koska saarelle ei mene enää suoria lentoja tähän aikaan vuodesta. Yhden viikonlopun työreissu muuttuikin sitten 10 päivän espanjaviikoksi. Tällä hetkellä kun katsoo ulos ikkunasta, niin ei haittaa kyllä yhtään. Aikamoinen säätö tuli muutaman muun työjutun kanssa, mutta onneksi sain kaiken järjestettyä. Onneksi myös poikaystäväni on nyt niin älyttömän kiireinen, ettei hän varmaan ehdi edes huomata olevani poissa.

Pakko kyllä sanoa, että vaikka kuinka paljon odotan molempia Ibizan viikonloppuja, niin tällä hetkellä sielua hivelöi ajatus siitä, että saan pian taas herätä äidin tekemän luomupuuron tuoksuun!! Ja muutenkin nauttia hetken äidin hoivasta ja pöperöistä. Niin ihanaa päästä sinne tuossa välissä. 

Ibiza - Altea - Ibiza viikko siis alkakoon! 

//The most random week ahead... Have two different work trips to Ibiza on the following weekends! One with 43 liquor and one with Nokia. Both of the trips have only a few days between them so I figured there's no point in flying back and forth to Helsinki. I also thought I would be super bored at Ibiza by myself so I decided to go see my mom and stepdad in Altea in between the trips! I only have to take a 2 hour ferry bout from Ibiza to their place so it's such a better option. Had to do some quick work schedule changes to make this work, but luckily it all came together! My boyfriend is also crazy busy at the moment so I think he'll be just happy to get me out of the way for the week, haha.//

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Anette

    Ihanaa matkaa! Reissukuvia odotellessa tänne harmaan Suomen keskelle. Toivottavasti täälläkin säät paranisivat :)