CATEGORIES
31.7.2017

HIIOHOI ELOKUU

Lifestyle

Se olisi sitten heinäkuun viimeinen päivä ja huomenna aika palata takaisin arkirutiineihin! Olen pitänyt todella väljää postaustahtia yllä nyt kahden viikon ajan ja nauttinut vaan kaikesta extemporee meiningistä ystävien sekä poikaystävän kanssa. Ei ole ollut edes mitenkään tarkoitus pitää blogia näin hiljaisena, mutta jotenkin kesä on vienyt vähän menessään vaikka kelit eivät ehkä olekaan olleet parhaimmasta päästä. Kahteen viikkoon on mahtunut mökkeilyä, grillijuhlia, terassilla istumista, veneilyä ja pitkään yökkärissä makoilua kotona sateisina päivinä. Kaikkea sitä mitä perinteiseen kesälomaan voikaan nyt ajatella! Ihanan huoletonta ja rentoa. Elokuussa on onneksi vaikka mitä hauskoja tapahtumia tiedossa, joten kesä ei missään nimessä ole ohi, vaikka tblogin puolesta rauhallisempi kausi nyt päättyykin. 

Tässä muutama kuva viime lauantailta, kun pidettiin pienet allasbileet Eevin luona! Koko illan shown varasti uimalelujen sijaan kuitenkin todella intenssiivinen ja hauska Beer bong -turnaus! Niin hauskaa, mutta vaikeata. Turnaus kesti ihan älyttömän kauan, koska välillä kukaan ei vaan osunut vastapuolen mukiin. Ei sitten millään. Pitkän taistelun päätteeksi turnauksen voitti kuitenkin Julia ja Eevi. Julialla oli niin tarkka pompputaktiikka pelissä, että kaikki kunditkin jäivät monttu auki nuolemaan näppejään illan päätteksi. Niin hauskaa kaikki tälläiset leikkimieliset kisat kavereiden kanssa, vaikka jotkut ottivatkin kisan vähän vakavemmin kuin toiset :D 

Onko siellä jotain muita hauskoja pelejä tai kisoja, mitä teette aina kavereiden kesken? Meidän kaveriporukan vakioiksi on muodostunut ainakin Mankeli ja tämä Beer pong.

//Some pictures from our pool party on Saturday at Eevis place! The point was to just relax, do some barbeque and fool around with all the pool toys, but our Beer pong tournament stole the entire show, haha. It was just too funny and intensive that I think the entire night was all about winning the game. In the end the lady of the house Eevi and Julia took home the win after a looooong ass battle. The victory dance was definitely something to remember.

Can't believe July went past so fast. The last couple of weeks I've just been enjoying the summer with my friends, but tomorrow it's time to get back to basics. So much work stuff coming up even though luckily the summer is definitely not over. I think the best is yet to come actually!//

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Hh

  Meillä myös beerpong sekä tuo mainittu flipcup, joka opittu oikkarikavereilta :D Myös sellanen juomapeli app kuin piccolo on ihan super hauska!! Ei mikään perus juomapeli

 • Linda

  Meidän porukan lemppari peli on flipcup, ihan super hauska jossa yleensä pelaamme tytöt vs.pojat. Se on vähän menevämpi kuin beerpong vaikka hauska sekin on! Teillä näytti olevan aivan superit allas bailut!?

  • Kira Kosonen

   Kuulostaa rankalta :D :D Onko siihen jossain jotain hyviä sääntöjä? Yritin googlailla, mutta sain tulokseksi niiiin paljon eri ohjeita!