CATEGORIES
5.1.2015

Sea view

Lifestyle

Uudenvuodenaattona olin vielä täysin voimissani, vaikka meikitön naama kielii ehkä jotain muuta. Matkustimme Tallinnaan Viking Line Expressillä, jolloin laivamatka kesti vain 2,5h. Meillä oli auto mukana, koska tarkoituksena oli tuoda muutama laatikko viiniä Suomeen ja muutenkin liikkua paljon ympäri Tallinnaa.

CASHMERE Coat

WHYRED Sweater

BECKSÖNDERGAARD Scarf

DR.DENIM Jeans

TOMMY HILFIGER Bag*

TIMBERLAND Shoes

Uudenvuodenaattona olin vielä täysin voimissani, vaikka meikitön naama kielii ehkä jotain muuta. Matkustimme Tallinnaan Viking Line Expressillä, jolloin laivamatka kesti vain 2,5h. Meillä oli auto mukana, koska tarkoituksena oli tuoda muutama laatikko viiniä Suomeen ja muutenkin liikkua paljon ympäri Tallinnaa. Autolla laivaan meneminen oli niin helppoa ja mutkatonta, että voisin jatkossakin matkustaa aina samalla tavalla! Auton kanssa ajetaan suoraan vaan laivaan tulliportin läpi. Riittää, että mukana on varausnumero ja passit. Näin välttyy terminaalin ruuhkalta ja laukkujen raahaamiselta putkiloja pitkin. Tallinnan päädyssä voi tehdä myös paljon helpommin isoja ostoksia, jotka voi vaan pakata suoraan takakontiin ja kuljettaa kotiin. Tällä reissulla ei valitettavasti vaatekauppoihin saakka päästy, mutta ainakin ne muutamat viinilaatikot tuli hommattua. Lisähintaa auton tuomiselle taisi tulla 50 euroa, joka neljän hengen kesken jaettuna ei ollut paha hinta. Muutenkin 50 euroa palaa helposti taksimatkoissa.

//We travelled to Tallinn with Viking Line Express. The boat trip took about 2,5 hours. We also took our car with us, because the plan was to get some nice wine from Tallinn. It was so easy to just drive straight to the boat with the car! This way you don't have to carry any of your bags through the terminal and you can pack all of your shoppings to the car easily in Tallinn. It costs about 50 euros more to take your car with you, wich will pay back itself in taxi fees for anyway.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*