CATEGORIES
8.1.2015

TOP 10 Goodie bag finds

Lifestyle

Bloggaajan matkaan tarttuu aina kaikennäköisiä lahjakasseja erilaisista pressitilaisuuksista. Yleensä lahjakasseissa on kasa esitteitä ja muutama tuote testiin. Aina silloin tällöin joku näyte tekee suuren vaikutuken ja pääsee hyllyjen lisäksi myös osaksi ostoslistaani. Tässä teille top 10 juttua, johon olen itse tykästynyt.

Bloggaajan matkaan tarttuu aina kaikennäköisiä lahjakasseja erilaisista pressitilaisuuksista. Yleensä lahjakasseissa on kasa esitteitä ja muutama tuote testiin. Kummallisin lahjakassi on sisältänyt mm. kasviravinteita ja lannoitemultaa. Useimmiten näytteet ovat kuitenkin meikkejä, kynsilakkoja snm. sellaista. Aina silloin tällöin joku näyte tekee suuren vaikutuksen ja pääsee hyllyjen lisäksi myös osaksi ostoslistaani. Tässä teille top 10 juttua, johon olen itse tykästynyt.

Fazerin sadonkorjuu puuro

Tämä puuro on superherkullista ja toi ihanaa vaihtelua perinteiselle kaurapuurolle! Puuro on täynnä erilaisia jyviä ja siemeniä, jotka tuovat hyvien ravintoaineiden lisäksi paljon lisämakua. Mieheni tykästyi tähän myös sen vuoksi, että se pitää paremmin nälkää kuin perinteinen kaurapuuro.

Invisibobbles

Kuten hiuspostauksessa kerroinkin, ovat nämä pompulat loistavia silloin kun haluaa solmia hiukset hetkeksi ylös ilman ilkeitä painaumajälkiä. Omasta mielestä ponnarien ulkonäkö on hieman kyseenalainen ja siksi käytän perinteisessä ponnarityylissä vielä klassisempia lenksuja.

Artdeco Invisible Lip Contour

Tämä näkymätön huultenrajauskynä on lähes nerokas! En tiedä mitään ikävämpää kuin päivän aikana kulunut puna ja vahvat rajaukset huulissa. Näkymättömän rajauskynän avulla saat pysyvyyttä huulipunaan ilman tätä riskiä.

Clipper Detox Tea

Tämä mustaherukkainen tee jäi puhtaasti makunsa vuoksi vakioasukkaaksi teekaappiimme. Tee on ollut myös loistava lisä terveellisen tammikuun ruokavaliossa.

Yves Rocher Autobronzant

Tämän suihkutettavan itseruskettavan avulla saa todella tasaisen ja luonnollisen päivetyksen jopa talvella! Suihkupullon ansiosta itseruskettava levittyy hyvin myös selän alueelle. Oma jipponi on aina käydä suihkussa ja rasvata iho kunnolla ennen itseruskettavan levittämistä. Yksi parhaista itseruskettavista, joita olen testannut.

Fazerin Roasted Corn -suklaa

Yhdessä vaiheessa lahjakassit pursusivat Fazerin uutuuslevyjä. Niistä yksi vei totaalisesti sydämeni. Tämä roasted corn -suklaa muistuttaa hieman suklaista popcornin makua. Niiiiiiiin hyvää!

Lumenen CC Nail Concealer

Olen maailman laiskin ihminen huoltamaan kynsiäni. Tämä kynsien pikakaunistaja oli varsinainen life saver. Tekee saman kynsille, mitä CC voide ihollekkin, tasoittaa ja kohentaa väriä. Kuivuu hetkessä ja tekee kynsistä terveen kiiltävät.

Lancome Grandiose Mascara

Alexa teki tästä huikeasta ripsiväristä oman postauksen nimellä The Best Mascara Ever! Nähtyäni postauksen pystyin ehdottomasti samaistumaan Alexan sanoihin. Tämä ripsari kilpailee todella kovaa muuten käytössäni olleen Dior Addict It-lashin kanssa. Molemmat huipputuotteita.

Lumene Brow Wax

Kulma-Kiran kulmajuttuja, mutta on tämä tuote nyt vaan niin mahtava! Pitää kulmakarvat paikoillaan päivän melskeissä.

Lumene Longwear Blur Foundation

Tämä meikkivoide on kerännyt ylistyksiä meikkaajilta, kaunestoimittajilta ja -bloggaajilta. Itse yhdyn nyt ylistyskuoroon! Yksi parhaimmista meikkivoiteista, jota on tullut testattua. Peittää todella tehokkaasti, mutta luonnollisesti. Lupauksen mukaan kestää myös pitkään iholla. Aivan loistava hinta-laatusuhde meikkivoiteen ollessa vain 15,90 euroa. Jos et ole vielä testannut, niin suosittelen lämmöllä!

Toivottavasti näistä vinkeistä oli hyötyä!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*