CATEGORIES
25.7.2017

MÖKILLÄ

Lifestyle

Viikonloppu sujui rauhallisissa merkeissä mökillä äitini, isäpuoleni sekä siskoni ja hänen poikiensa kanssa! Päivät pelattiin jalkapalloa nurtsilla ja illat kului mökkisaunan lauteilla ja järveen hyppien. Tosin poikien mielestä vesi oli vielä aivan liian kylmää, joten täti teki kyllä suurimman osan hyppimisestä. Sen jälkeen vielä vähän äidin tekemiä pannukakkuja napaan, niin johan oli raukea olo! Olen aina ollut kova nukkumaan, mutta mökillä voisin nukkua kyllä kellon ympäri. Vedin päivän aikana yhdet kunnon päiväunet ja menin silti joskus puoli kymmenen aikaan jo nukkumaan ja nukuin pitkälle aamuun saakka. Ihan parasta. 

Täällä ollaan oltu mökkiviikonlopun lisäksi muutenkin aika kesälomatunnelmissa. Arkiaamut kaupungissakin ovat rauhallisia ja kaikki normiruutinit ovat pikkuhiljaa unohtuneet taka-alalle. Pilvisinä päivinä pidetään sarjamaratoni hetkiä ja käydään urheilemassa, kun taas hyvinä päivinä pyritään toki olemaan mahdollisimman paljon ulkona ja liikkeessä. Onneksi tässä on vielä kesää jäljellä ja hauskoja tapahtumia tulossa, vaikka niitä luvattuja helteitä ei ainakaan heinäkuussa taideta nyt nähdä. Ehkä sitten loppukesästä!

//Spend the weekend at the countryside just chilling with my family. Did nothing else, but slept and ate all weekend long haha. Thats the way all summer holidays should be right?//

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*