CATEGORIES
16.1.2015

Travel style

Lifestyle

Juuri ennen matkaani päivittelin siskolleni, mitä kaikkea olisi kiva löytää Nycista. Yksi toive oli iso musta shopper kassi tai laukku, johon mahtuu helposti läppäri, kamera jne. Sisko sanoi hänellä olevan vanha Guccin laukku, jota ei osaa enää itse oikein käyttää. Lopputuloksena sain laukun nyt "säilytykseen" itselleni, koska hän ei ollut vielä valmis myymään sitä minulle kokonaan.

Photos: Eevi Teittinen

BECKSÖNDERGAARD Scarf

GINA TRICOT Knitwear

GINA TRICOT Yoga pants

TIMBERLAND SHOES

GUCCI Bag (Strictly Style Steal)

CHANEL Bag (Strictly Style Steal)

Juuri ennen matkaani päivittelin siskolleni, mitä kaikkea olisi kiva löytää Nycista. Yksi toive oli iso musta shopper kassi tai laukku, johon mahtuu helposti läppäri, kamera jne. Sisko sanoi hänellä olevan vanha Guccin laukku, jota ei osaa enää itse oikein käyttää. Lopputuloksena sain laukun nyt "säilytykseen" itselleni, koska hän ei ollut vielä valmis myymään sitä minulle kokonaan. Olen varma, että laukku tulee samaan nyt paljon enemmän käyttöä! Se sopii omaan tyylini täydellisesti ja se on äärimmäisen tilava. Kaikki pitkän lentomatkan tavarat mahtuivat helposti mukaan. Hyvä diili! Kiitos siskolle.

//Just before my trip I told my sister I'm looking for a BIG black shopper or a bag I can fit all my cameras, laptop etc. She said she has an old Gucci bag she doesn't use that often anymore. SO, I get to borrow it for a while now! She wasn't quite ready to sell it to me yet. It fits my style perfectly and is so convinient because of its size! A great deal for me. Thanks sis!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*