CATEGORIES
23.1.2015

The biker jacket

Lifestyle

Miten virkistävää onkaan selata nettikaupoissa uutta ja raikasta kevätmuotia! Tulisipa kevät aikaisin tänä vuonna. Yhteistyössä Elloksen kanssa pääsin poimimaan omia lemppareitani uudesta Neo Parisienne -kevätkokoelmasta. Kokoelma pursuaa kauniita klassikoita, kuten trenssejä ja raitapaitoja ranskalaiseen henkeen. Trenssin lisäksi ainakin oma klassikkovalintani on ehdottomasti biker-takki.

*Yhteistyössä Elloksen kanssa

Miten virkistävää onkaan selata nettikaupoissa uutta ja raikasta kevätmuotia! Tulisipa kevät aikaisin tänä vuonna. Yhteistyössä Elloksen kanssa pääsin poimimaan omia lemppareitani uudesta Neo Parisienne -kevätkokoelmasta. Kokoelma pursuaa kauniita klassikoita, kuten trenssejä ja raitapaitoja ranskalaiseen henkeen. Trenssin lisäksi ainakin oma klassikkovalintani on ehdottomasti biker-takki. Taisin sanoakkin muutama viikko sitten, että keväältä odotan eniten taas nahkatakkien käyttöä. Elloksen kevätkokoelmassa täydellisen mallinen biker esintyy myös ihanissa kevätväreissä. Tässä postauksessa ajattelinkin näyttää miten stailaisin keväällä tämän klassisen biker-takin neljällä eri tyylillä arkikäyttöön!

1. Pusero 2. Kynähame 3. Bikertakki minttu/nahka 4. Käsilaukku 5. Korkokengät

Jo viime vuonna kynähameet tekivät näyttävän tulon katumuodin pariin. Tänä vuonna niitä nähdään varmasti vieläkin enemmän. Kynähame on todella naisellinen ja siksi sen kaveriksi sopii täydellisesti vähän särmää tuova nahkatakki. Itse yhdistäisin kynähameen kanssa vielä rennon puseron, jotta kokonaiskuva ei olisi liian hienostunut arkikäyttöön.

1. Nahkahousut 2. Bikertakki vaaleanpunainen 3. Collagepaita 4. Remmikengät

Todella katu-uskottavan tyylin saa yhdistämällä nahkahousut bikertakin kanssa. Tällöin kannattaa kuitenkin valita kankainen bikertakki housujen kaveriksi, jotta vältyt prätkäkerho -efektiltä. Arkista rentoutta tyylin tuo printillinen collagepaita.

1. T-paita 2. Nahkahame 3. Bikertakki valkoinen/nahka 4. Kengät 5. Hattu 6. Laukku

Slip on -kengät ovat tulleet jäädäkseen, ainakin tälle trendikaudelle. Tässä yksi erittäin mukava ja kiva tyyli kaupunkipäivän viettoon. Yksi kevään trendeistä on myös ehdottomasti kuosit ja niiden yhdistäminen. Itse tykästyin todella paljon tähän raidan ja leon yhdistelmään.

1. Mekko 2. Bikertakki musta/nahka 3. Laukku 4. Kengät

Parasta bikertakeissa on se, että se käy miltei minkä tahansa mekon kanssa yhteen! Juhlavastakin mekosta saa todella helposti arkikäyttöisen, kun sen yhdistää bikertakkiin ja mataliin kenkiin. Pieni väriefekti muuten mustavalkoisen lookin kanssa on myös ensi keväänä mielestäni todella paljon pinnalla. Oma lempi tehovärini tulevana kautena on ehdottomasti sähkönsininen.

Toivottavasti näistä kollaaseista saitte inspiraatiota tulevaan muotikevääseen! Koko Elloksen kevätkokoelman pääset tarkastamaan täältä.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*