CATEGORIES
22.6.2017

YÖTÖN YÖ

Lifestyle

MYSSYFARMI Beanie

& OTHER STORIES Knitwear

LINDEX Skirt

ECCO Shoes

 

Hyvää juhannusaaton aattoa kaikille! Suurin osa lähtee jo varmaan tänään pakenemaan kaupungista kohti järvimaisemia, joten ajattelin jo nyt toivottaa kaikille oikein ihanaa ja rentouttavaa juhannusta. ♥

Me lähdemme vasta huomenna aamulla ystäväpariskunnan mökille, mutta suunnitelmissa olisi vielä tänään käydä kaupassa tai ainakin tuoretiskillä hakemassa kalat, lihat snm. viikonloppua varten. Meitä on onneksi aika pieni porukka, joten vältytään isoimmilta säädöiltä. 

Blogi hiljenee nyt koko viikonlopun ajaksi, joten palaan takaisin juhannustunnelmien pariin vasta maanantaina. Nyt vaan syödään ja nautitaan! Mahtavaa yöttömän yön juhlaa kaikille. Tuntuu hullulta, että nämäkin kuvat otettiin keskiyöllä. Niin kaunista. 

//Off to spend the midsummer holidays! Hope you have a good one. ♥//'

Photos Netta Suikkanen

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Kaisa

    Upeita kuvia jälleen kerran, Kira. Sinun blogissasi on kyllä aina ihan editorial-tason kuvia. Huomaa että panostat lokaatioihin, valoihin ja asuihin paljon. Jostain syystä hyvin harvoin tulee kommentoitua, mutta sitäkin useammin käyn blogissasi ihailemassa tyyliäsi ja hakemassa inspiraatiota :) Hienoa työtä sinulta ja kuvaustiimiltäsi!