CATEGORIES
2.2.2015

EXCITED MUCH?

Lifestyle

Nyt on turvallista kertoa, että lähden Kapkaupunkiin kuvaamaan Nelly.comin kevätkampanjaa! Mukana kampanjassa on lisäkseni yhteensä 5 tyttöä Pohjoismaista ja olen mukana edustamassa suomalaista bloggaajakuntaa. Ihan mieletön kunnia olla osa kyseistä porukkaa ja odotan todella innolla koko kokemusta.

I'm so excited and I just can't hide it!

I'm off, I'm off, I'm off, I'm off, I'm off to Cape Town, Cape Town.

Nyt on turvallista kertoa, että lähden Kapkaupunkiin kuvaamaan Nelly.comin kevätkampanjaa! Mukana kampanjassa on lisäkseni yhteensä 5 tyttöä Pohjoismaista ja olen mukana edustamassa suomalaista bloggaajakuntaa. Ihan mieletön kunnia olla osa kyseistä porukkaa ja odotan todella innolla koko kokemusta. Kampanjan sisällöstä en voi mitään vielä paljastaa, mutta sen verran voin kertoa, että nyt jos joskus kannattaa siirtyä myös Instagramin puolelle seuraamaan menoani. Pyrin lisäämään sinne ahkerasti reissutunnelmia koko ensi viikon ajan blogini lisäksi.

Instagram: @kira_kosonen

//Now it's safe to tell you that I will be travelling to Cape Town to shoot a fun spring campaign for Nelly.com! In this campaign with me are 5 other bloggers from Sweden, Norway and Denmark. I'm representing the finnish bloggers. This is a huge honor and I coudn't be more excited. I can't tell you more about the campaign yet, but I can tell you that you should definetly start following me on Instagram too! I'll try to update some snapshots there from our trip as much as I can during the next week.

Instagram: @kira_kosonen

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*