CATEGORIES
10.6.2017

#ANNASYYJUHLAAN

Lifestyle

*Kaupallinen yhteistyö: Anna de Codorníu

Toissa perjantaina järjestimme yhdessä Anna de Codorníun kanssa hauskan brunssihetken sympaattisessa Kahvila Blossomissa Tehtaankadulla juhliaksemme uuden Anna de Codorníu Organic Brut -kuohuviinin lanseerausta! Pääsimme testaamaan tätä ihanaa uutuutta Julian ja Elisan kanssa jo kevään PR-reissullamme Barcelonassa yhdessä Anna-tiimin kanssa ja ihastuin jo silloin kuohuviinin super raikkaaseen makuun. Kuten kaikki muutkin tytöt. Ehdottomasti oma lempparini koko Anna de Codorníu perheen tuotevalikoimasta.

Tästä kaikesta innoittuneena saimmekin sitten idean esitellä luomu-uutuus myös vähän isommalle porukalle kesäisen tapahtuman muodossa ja idea brunssille syntyi. Keräsimmekin sitten mahtavan porukan kansaan ja kokoonnuimme terveellisten herkkujen ääreen ja virittäydyimme viikonlopun tunnelmiin.

Ohjelmassa oli rennon brunssiherkuttelun lisäksi myös kuohuviini pullojen sapelointia (miekalla avausta) sekä ihanien cava sorbettien tekoa. Tämä on EHDOTTOMASTI kokeilemisen arvoinen jälkkäri/drinkkivinkki! Et tarvitse tämän kesäisen juoman tekoon mitään muuta, kuin Anna de Codorníu Organic Brut kuohuviiniä, sitruunasorbettia, blenderin sekä mintunlehtiä koristeluun. Juoma syntyy kädenkäänteessä sekoittamalla 1dl kuohuviiniä sekä 1dl sitruunasorbettia blenderissä, jonka jälkeen juoma on valmista tarjoiltavaksi. Juomat voi koristella haluamansa mukaan, mutta mintunlehti antaa siihen kyllä ihanan aromin. Varsinkin jos ekaksi pamautat lehden kerran käsiesi välissä, jotta aromit pääsevät kunnolla valloilleen. Niin helppo ja herkullinen juhlajuoma, joka sopii mahtavasti kaikkiin kesän juhliin ja illanistujaisiin. Tämä oli ainakin näiden juhlien yksi isoin hitti. Kiitos vielä kerran kaikille ketkä pääsivät paikalle! ♥

Myös tänään meillä on syytä juhlaan oikein kerrakseen, sillä juhlimme illalla siskoni ja hänen miehensä kymmenvuotis hääpäivää! Keräännymme isolla ystäväporukalla nostamaan heille äärimmäisen ansaitun maljan ja toivotamme onnea myös tuleville vuosikymmenille. Ehkä parhain syy juhlaan. Tämän lisäksi myös hyvällä ystävälläni on isot syntymäpäiväjuhlat, joten maljoja saa nostaa vähän useammankin kappaleen varmasti illan aikana. Noh, onneksi huomenna on aurinkoinen vapaa päivä luvassa. Ihanaa lauantaita ja viikonloppua siis kaikille!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*